Ez kevés idő a babámmal? A nap 24 órájában együtt vagyunk.
16 hónapos a lányom. Tök jól eljátszik egyedül, reggel felkelünk, reggelizik a székében, én addig kávézok és e-mailt olvasok. Ha végzett peluscsere, felöltöztetem, mehet a dolgára a lakásban, pakolászik, hurcibál mindent jobbra-balra, én mosogatok, teregetek, berakok egy újabb programot, stb. Porszívózok, ilyenek. Néha a lábam tépi, hogy vegyem fel, akkor felveszem, megpuszilgatom és leteszem, mert dolgom van. Ott jár a nyomomban, nagyon édes, dumál, meg hoz nekem mindent, bár néha rosszul vagyok, annyira szétpakol. Kap 10 felé tízórait, azzal kihúzza délig, ezalatt megfőzöm az ebédet, beteszek neki egy dvd-t, vagy cd-t, hogy menjen valami gyerekzene. Ebéd után leteszem az ágyába és egyedül elalszik úgy 3-ig. Akkor felébred, iszik, eszik megint valamit és kéredzkedik fel az ölembe, és nyomkodni akarja a gépet, de azt nem nagyon szoktam hagyni. Ha leülök vele játszani, akkor az ölemben ugrál, ölelget, meg a hátam mögé bújik és kukucskát akar játszani. Ezzel elvagyunk egy darabig, de rengeteg mindent kell még pakolnom, megint mosogatás, stb, szóval kezdődik a délelőtti program.
Azt mondta a barátnőm, hogy le kéne vele ülnöm játszani. De mit??? Tök jól elvan magában, nekem meg dolgom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!