Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kajat lehet adni egy 6...

Milyen kajat lehet adni egy 6 honapos babanak? A nap melyik orajaban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kezd almával, sütőtökkel, barackkal, krumplival, sárgarépával, fokozatosan először kicsit (pár kanál) aztán többet, amennyit elfogad. Hogy mikor adod, te döntöd el, én tízórai adtam először, mert ha nem adj Isten fáj a hasa tőle, ne éjjel szenvedjünk miatta. Szerencsére nem volt ilyen.
2011. márc. 16. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyümölcs pépet Sinlaccal keverve adhatsz tízóraira, ebédre pedig zöldségeket, azokat mindig főtt krumplival dúsítsd, illetve egy-két kanál tápszerrel vagy anyatejjel is. Én 3-4 óránként etetem a gyerekemet, naponta 5-ször. A reggeli és esti etetés 1 éves koráig mindenképp tej vagy tápszer legyen cumisüvegből. 6 hónapos korban minimum 1 liternyi étel kell neki naponta, a tejet is beleértve.
2011. márc. 19. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!