Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki, a...

Van itt olyan anyuka aki, a nap 24 orajaban kettesbe van a gyerekivel?

Figyelt kérdés

Az en kisfiam 15 honapos,mi nagyon sokat vagyunk egyedul.A ferjem reggel 7-tol este 6-7-ig dolgozik.Falun lakunk anyosomekkal,de ok is mindig a mezon dolgozznak.Kicsi ez a falu,nincs egy baratnom.Nincs akivel beszelgessek,es ez neha azert hianyzik.Nagyon rossz,mar kezdek belefaradni.Neha-neha el sirom magam,mert annyira nem jo erzes h mindig csak ketten vagyunk.Van ket no akikel szoktam napi egy orat talakozni pl:odamegyek,de ok is mindig mezore jarnak,van egy csomo haziallat es sok dolguk van.2 eve lakunk ebbe a kisfaluba,es egy olyan utcaba lakunk,h a szomszedok is idosek.Egy csalad lakik meletunk azok kb 10 evvel nagyobbak tolem,de azok is ritkan vannak itthon.Imadom a fiacskamot szeretek vele jatszani,szoval mindent.Csak neha egy kicsit unalmas h folyton csak ketten,es szerintem neki is ,h nem latt gyerekeket stb.Raadasul most a ferjem elutazik egy hetre Nemetorszagba,es ki vagyok h meg este is ketten leszunk.Anyumek pedig messze laknak,oda nem tudok menni.Szoval arra vagyok kivancsi,h meg rajtam kivul vannak masok is ilyen szituba?

Elore is Koszonom.

2011. jún. 7. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kert gondolom van,reggel és délután kicsi is eljátszik melletted,napközben házimunka

Foglald le magad

Bölcsi nincs? Mehetnél dolgozni,ismerkedhetnél

2011. jún. 7. 12:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs bolcsi,sajnos itt semmi nincs.Ovoda van de 15 honapos gyereket nem vihetek oviba.2 eve azt csinalom ismerdkedem,de mint irtam itt keves olyan ember van aki otthon van nyaron..Amikor a 2 evet betolti akkor megyek vissza dolgozzni.
2011. jún. 7. 12:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Kert van igen,mert ott jatszunk.....homokozas hintazas stb.
2011. jún. 7. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia4

Nekem a férjem éjje sincs itthon :( Csak hétvégén, ade akkor sem mindig :(

Így mi 0-24-ben vagyunk ketten,este is csak etelfonon beszélek vele :(

Hozzá kell szokni, mást nem tudsz csinálni!Mi mondjuk a játszótérre le tudunk menni...Megyünk is ahányszor csak tudunk, de mi még emeletes házban is lakunk!Nekem is minden barátnőm dolgozik...

Ez most ilyen időszak, élvezd ki aztahoyg minden nap egyre okosabb a babád, olyan gyorsan eltelik az idő!Néha nekem is hiányzik a pörgés, de mondjuk én élvezem eztis!

Másfél éves kislány anyuja

2011. jún. 7. 12:35
 5/11 anonim válasza:
Megertelek,en is ugyanigy vagyok es nagyon rossz.Csak tudod vannak akik nem voltak ilyen helyzetbe es nem tudjak milyen.Kitartas kivanok,szep napot!
2011. jún. 7. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is így vagyunk... Kicsit lezsibbadok néha agyilag... Kezdem a szellemi butulást is (már egy keresztrejtvény komoly kihívásnak minősül...) ez van... "Unatkozok" én is sokat mert a fiam nap allergiás még csak a kertbe se igen megyünk ki...

2011. jún. 7. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
ja párom most jött horvátból ott volt 2-2 éjszakát egyet itthon közbe, elötte 2 hete 6 nap német és most majd megint horvát és szlovákia... ez van sajna
2011. jún. 7. 13:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja,az en babam is nap allergias.Mindig elvegzem a hazimunkat,abszolut.Mar mindent csinaltam ami eszembe jutott...........keresztrejtveny,olvasas es a picivel is jatszom.De hetvegen mikor a ferjem itthon van,csak ugy repul az ido.
2011. jún. 7. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk csak 6 nap meló 8tól estig (ha itthon melózik és nem kint valahol), 1 napot van itthon vasárnap akkor ha fel kel a Marci viszem is ki hogy apát hagyjuk aludni még hogy pihenhessen... Elkészítjük a reggelit apának utána keresünk valami közös kis programot, játszóházba akarok már elmenni velük mert ott a Marci is sok gyerek között lehetne tropicariumba szoktunk menni, állatkert stb... nekünk olyankor elég aktív napunk van vagy ha nem megyünk sehova nap közben akkor este apával romantikázunk nővéremnél vagy anyumnál marad a fiam mi meg megyünk mozizni csavarogni romantikázni mert nekem erre is szükségem van. Vagy most pl 3 hete foglaltam magunknak asztalt egy jó étteremben és ott töltöttük az estét hárman fiam nyúlt mint a t@kony mire haza értünk de nagyon jó volt.
2011. jún. 7. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez ismerős, mi is sokat vagyunk ketten itthon a kisfiammal.

Nekem 2 éves a kisfiam a férjem pedig folyamatos müszakban dolgozik :(.

Én délelőtt is leszoktam menni a kisfiammal és délután is.

Játszótérre, barátnőmhöz, anyósékhoz.

Ha itthon van a férjem akkor próbálunk mindig elmenni valamerre csavarogni és 3an lenni :).

Kitartás és élvezd ki ezt a kis időt mert olyan gyorsan elrepül.

2011. jún. 7. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!