Hajón , vonaton , állatkertben ,szinte már mindenhol. Volt egy olyan esetem , hogy leültem egy padra a vadasparkba éppen akkor senki nem járt arra , amint elkezdtem jött egy idősebb férfi , aki az állatokat gondozta és megjegyezte , hogy az ő felesége is mindig ezt csinálta , hogy leült éppen ahol voltak, előkapta a mellét és szoptatott.
2011. jún. 8. 15:32
23/30 anonim válasza:
auchanban a polcok közt, közben terméket válogattam.
2011. jún. 8. 16:05
24/30 anonim válasza:
Nagyon sok helyen szoptattam már én is. Autóban rendszeresen, H&M, C&A próbafülke, kávézó, Sárospataki vár kertje, balatoni strand, Heim Pál kórházban a könyvárus bódé mögött a sarokban egy széken, talán ez volt a legkényelmetlenebb.
2011. jún. 8. 16:35
25/30 anonim válasza:
1 hete a hatalmas jégesőben a Mc'Donaldsban,sajnos csak pont középen volt hely.Senkit nem zavart,tele volt bemenekült kicsi gyerekes szülővel,a fiam pedig nagyon éhes volt.Előtte a gyereknapon a Városligetben.Ha éhes a fiam,az az első,bár én sem gondoltam volna,hogy valaha ilyen laza leszek,de a nagy miatt muszáj menni mindenfelé,a kicsi meg ugye 3 óránként eszik.Mondjuk koncertre nem vinném a babám és szopi közben nem táncolok,rá figyelek.
2011. jún. 8. 19:03
26/30 anonim válasza:
hát nem tudom soha nem csináltam ügyet belőle
pl a pizzahut elég extrém ??? végül is oda enni járnak nem ??? végül is a baba is evett ott :-DDDDDD
állatkert múzeum mozi váróterem játszótér kocsi OPE váróterem stb.
én még le sem takartam magunkat úgy feltűnőbb :-P
póló fel és bújhat a baba .-)
2011. jún. 8. 20:28
27/30 anonim válasza:
A legextrémebb hely nekem a kocsi hátsó ülése volt egyszer, ráadásul egy textilpelenkával letakarva. :D:D:D
Nem vagyok híve a midnenholszoptatásnak...
2011. jún. 8. 21:59
28/30 anonim válasza:
Én is a kocsi hátsó ülésén legtöbbször, az extrem csak az benne, hogy a lányunkat apuka lefényképezte miközben szoptattam és szépen feltette a facebookra a képet és csak ezután hívta fel a figyelmet egy kedves ismerőse, hogy a kislányunk keze mögött a háttérben ott a szopizó öcsike, cici full kinn. Meg persze amit a gyerek takart belőle, mármint a ciciző kisfiam. Szoptattam még rengetegszer a strandon, sátorban, napernyő alatt, amit lefektettem és magunk elé fordítottam. Reptéren is cicizett a kisfiam. Kb. ezek voltak a legextremebbek.
2011. jún. 8. 22:13
29/30 anonim válasza:
Extrém hely nem igazán, inkább helyzet :D
Az én fiam egy extrém szopis :D
Alapból a normál szoptatás is vicc :D de hát Ő így alakította ki magának.
Feje a párnán és én fölé hajolva, egyik ciciből eszik, közben a másik cicim, már a kezében van, és fogja. Szóval fekve eszik mindkettőből felváltva.
Ha utazunk autóval, akkor Ő az autósülésben fekszik és fölé kell hajolnom. Vagy volt olyan is, amikor éppen indultunk volna és a babakocsiban ült és úgy szopizott. Vagy ebéd után az etetőszékben :D Szóval nem semmi :D
Most 15 hónapos. Ma pl a játszón akart szopizni, de nem vállaltam be. Inkább hazajöttünk.
2011. jún. 8. 22:13
30/30 anonim válasza:
Rómában a Szt. Péetr bazikika tetjém, ahol van a tetőterasz, kávézó.
Egy sarokban ültem, háttal a párom meg fiam takartak.
7,5 hós volt lányom és eljütt az uszonnaidő.
A másik egy tengeri kompon volt Görögországban, de ott egy másik(görög) nő is szopatott,akkor még csak 5,5 hónapos volt lányom, csak anyatejes.
A többi átlagosabb hely is megvolt: autó, vízpart, tengerpart,kemping...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!