Halász Judit koncert volt a gyerekszigeten :) képzelhetitek mennyien nyomorogtunk ott...
2011. jún. 6. 21:36
12/30 anonim válasza:
westend :), skanzen, ügyvédi iroda, autóban sokszor
2011. jún. 6. 22:01
13/30 anonim válasza:
Repulogepen :)
Egy pasi ult mellettem :)))
2011. jún. 7. 07:11
14/30 anonim válasza:
Egyszer a kocsi hátső ülésén,de nagyon rossz élmény:(((én otthon szerettem csendes meghitt körülmények között.Sehol nam kaptam elő a mellem,én gátlásos vagyok,inkább úgy intéztem,hogy hazaérjünk mire enni kell:)
2011. jún. 7. 08:39
15/30 anonim válasza:
kocsiban többször is, ha éhes nem váratom órákig.
2011. jún. 7. 10:26
16/30 anonim válasza:
egy padon a parkban, de utána láttam hogy végig bámult egy hajléktalan:)
2011. jún. 7. 11:33
17/30 anonim válasza:
Zeneakadémia nagytermében.
No jó, csak egy főpróbát mentem meghallgatni az egy hónapos csemetémmel, és egyben megmutatni a kollégáknak a babát. Amúgy végigaludta, de egyszer megébredt, én meg nem akartam kimenni, így csöndben maradt...
2011. jún. 8. 14:12
18/30 anonim válasza:
Én szinte mindenhol szoptattam már, budakeszi vadaspark, állatkert, kocsi, repülő tér és gép, bevásárlóközpontok, játszótér, templom (ott rendszeresen mert akkor legalább csöndben volt) nincs benne semmi ciki. Mindig volt nálam szoptatóskendő, azzal eltakartuk magunkat. Aki nem tudta mit csinálunk észre sem vette, azt hitték hogy csak altatom a gyereket.
2011. jún. 8. 14:22
19/30 anonim válasza:
Temetésen. Hátrébb álltam persze az emberektől, mert amúgy is sírt az akkor fél év körüli babám. Ringattam, mindent csináltam, végül muszáj volt elővenni a cicit.
2011. jún. 8. 14:26
20/30 anonim válasza:
Én vonaton. Persze nem a legzsúfoltabb és fülkés kocsiba ülünk mindig ahol egyedül lehetünk kalauzt megvárom, hogy el menjen és utána elő a cicit és ő tudott is enni, ha visszafele jövünk akkor indulás előtt követlenül és akkor kibírja az utat hazáig. (kivisznek minket autóval.)
De szoptattam már a Városligetbe is egy nyugis helyen ahol nem nagyon járkáltak. Egyébként igyekszek mindig olyan helyen megszoptatni ahol van baba mama szoba. De van olyan hely is ahol nincsen akkor bolt raktárában és egy olyan részen ahol van pad és a boltok be vannak zárva. :D
De mennyivel könnyebb lenne ha mindenhol meglehetne ezt oldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!