Meddig szoptattad a babádat? Vagy meddig tervezed? Írjatok minél többen!
Fiam 21 hónaposan váéasztotta el magát(6-18 hó között reggel és este, 18-21 hó között este cicizett.
A lányom 10 hónapos , nappal még 4x szopik, de éjjel is ébred, 2-x, ami nagyon fárasztó, és nem tudom mi az oka.
10 hónaposan én elválasztottam egészségügyi okokból. Amúgy sem akartam volna nagyon tovább, nekem lelkileg is elég volt már.
Egyébként a doki már 6 hónaposan mondta, hogy hagyjam abba, de még a babám érdekében tovább szoptattam.
Szia,
en 4honapos koraig csak szoptattam. Viszont ezek utan nem nagyon hizott, igy bevezettuk az 1x naponta a tapszert, de ez kesobb tobb lett.
7honapos koraig szoptattam 2x naponta. Kb. 2hete hagytuk abba, mert mar nem akart szopizni(gondolom nagyon keves volt, es lassan jott). Utana meg szivtam le, de mandulagyulladasom lett, es antibiotikumot szedtem, igy most mar nem szivom le.
Szerettem volna minnel tovabb szoptatni (kb. 1 1/2 eves koraig), de hat ennyi volt.. sajnos.. :(
1. baba: sajnos csak fé évig, mert akkor még baromira nem támogatták a szoptatást, így 3 hónaposan főzeléket kellett adni..ő választotta el magát, de előtte már kapott pótlásnak tápszert.
2-3. baba: mindketten kb. 2 évesen hagyták el. A lányomnak kis "segítség" kellett, mert akkor már 12 hetes kismama voltam. a fiam magától szokott le.
4. picur: 16 hónapos és még mindig szopik, cicifüggő :)) Majdcsak ő is abbahagyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!