Első hajvágás kisfiúnak - géppel nagyon picire, vagy csak ollóval igazítani, rövidíteni a hosszabb tincseken?
Tavaly nyáron toltuk le először géppel a fiam haját, akkor volt 9 hónapos. Ismerős vágta, de nem sírt, csak állandóan forgott volna a gép fele, mert érdekelte a zaj forrása.
Utána 2szer fodrász vágta ollóval ősszel (1 éves korában) és februárban.
Most márciusban sógorom vágta neki itthon géppel, 6mm-esre, kb. 3 hete meg én 3 mm-esre. Nagyon cuki, igazi vagány kispasi. És már nagyon élvezi a gépi vágást, most 20 hónapos. :D
Amikor először voltunk fodrásznál 16 hónaposan, akkor a fodrász srác ollóval vágta le neki, tök rendes volt, négykézláb mászkált a fiam után. De először összebarátkozott vele, csak utána állt neki. Másodszor már oldalt és hátul géppel vágta le és ollóval igazított utána, a feje tetején és elől pedig ollóval vágta. A fiam egyik alkalommal sem ordított, jól elvolt a fésűkkel, csavarókkal.
Ja, és igaza van az előttem válaszolóknak: ne vegyél teszkós hajnyírót, nekünk kettő is van, egy drágább és egy olcsó, mert a férjem haját én vágom. Na az olcsó még a vizet sem vágná el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!