Szeretnénk levágatni másfél éves kislányom haját, de nem megy. Amint meglátja az ollót, potyognak a könnyei, és annyira sír szegénykém, hogy bele sem tud fogni a fodrász.
Most nem erőltetem a dolgot, de egyszer valamikor el kellene kezdenünk, de hogyan??
2009. máj. 2. 07:45
1/5 anonim válasza:
Párszor menjetek el csak úgy körülnézni a fodrászatban, vagy ha te mész fodrászhoz vidd magaddal. Esetleg lehet otthon is fodrászos játszani. Esetleg ha elég bátor vagy később megpróbálhatsz Te is vágni belőle hátha neked megengedi.
2009. máj. 2. 08:23
2/5 anonim válasza:
Én magam vágom a lányomnak, most 2 éves. Én úgy szoktam, hogy etetőszékbe ültetem és a kezébe adok valami rágcsálni valót, így lefoglalja magát. És a haja sem hullik a kajára, mert mindig megfogom azt a tincset, amit levágok és kidobom. És a lekerekített végű körömvágót használom, a biztonság kedvéért.
2009. máj. 2. 11:28
3/5 anonim válasza:
Szia!
Na az én kisfiamnál nincs kriminálisabb az biztos. Most két éves, egyszer voltunk fodrásznál pedig( barátnőnél ) végig ordította! Ezek után nem mertem próbálkozni, gondoltam majd itthon én! Nem bírtunk vele, semmi nem köti le annyira, hogy ne hallja meg a nyisszantásokat. Teljes elkeseredés után, beszéltem egy hasonló helyzetben lévő anyukával, aki a pici álmában nyírta a haját! Na ez bevált. Kész tortúra ugyan de legalább nem érzem úgy hogy kínzom!
2009. máj. 2. 13:55
4/5 anonim válasza:
Szia, a hajvágás, körömvágás nálunk is cirkusz volt. A kisfiam hajvágását először fürdés közben oldottam meg, majd az apja hajvágását követően az ővét. Sok-sok idő és türelem játék:)
Most 3 éves és néha ő maga kéri, hogy az apja után az ő haját is levágjam.
2009. máj. 2. 17:29
5/5 anonim válasza:
kisfiam 15 hós, de már kétszer voltunk fodrásznál vele (rengeteg haja van). Beleültem a székbe, ő az ölemben, szemben velem. A fodrász ráterítette azt a talár szerű valamit (nem tudom a pontos nevét), és levágtuk a haját. Sírt, az tény, de nem volt vészes. Utána kapott egy nyalókát, persze nem ette meg. Holnap viszem megint. Remélem most elnézegeti magát a tükörben, mert fésülni csak úgy lehet, ha ő is látja mit csinálok. Talán így könnyebb lesz. Próbáld ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!