Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első hajvágás kisfiúnak -...

Első hajvágás kisfiúnak - géppel nagyon picire, vagy csak ollóval igazítani, rövidíteni a hosszabb tincseken?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 23:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én 1x vágtam otthon géppel, előtte. utána mindig a fodrászom csinálta.

A lehető legrosszeb ötlet volt.

2011. jún. 5. 23:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Ja, én is fodrásszal akarom csináltatni, csak van némi ellentmondás köztem és apuka között.

16 hónapos a gyerkőc, és hátul szinte copfba lehetne fogni a haját, és most így nyáron folyton izzad.

Én azt mondom, hogy géppel kéne "átszaladni" rajta, majd megerősödik, apa szerint csak hátul kéne igazítani rajta. De szegénykém a halántékánál is izzad a buksija...

2011. jún. 5. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:

sz. te , óvatosan, ollóval- addig apa szórakoztatja

fodrásznál sírni fog!!!

2011. jún. 5. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:

dehogy fog sírni!

a fiamnak is mindig géppel vágta a fodrász, nyáron- ő agyo izzadós- alul hármassal, felül picit hosszabra, hatossal.

2011. jún. 5. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
sírni fog.
2011. jún. 5. 23:16
 6/14 anonim ***** válasza:
ollo
2011. jún. 5. 23:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Én egyenlőre csak hátul vágtam le, ami kunkorodott már. Annyira nem sűrű még a kisfiunk haja, de ha megizzadt, nehezen száradt ott meg, de még a nyáron akarjuk rövidebbre vágni. Épp ma láttam a Tesco-s újságban 2000Ft egy nyíró, venni fogunk. 16 hós

Figyi levágod ollóval és akkor még géppel is lehet, ha nem lesz jó. Én inkább sapkát nem adok rá, persze nem viszem tűzőnapra. Félek nehogy megfázzon a feje, ha túl rövid a haja.

2011. jún. 5. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnya egy babánál-kisgyereknél a gépelt haj,nem való még nekik.Mi most voltunk a fiammal fodrásznál egy hete,ő is nagyon izzadós és már csúnyán össze-vissza nőtt neki.Ez volt az első hajvágásunk.Fodrásznak eszébe sem jutott h legépelje neki,mi pláne viszolyogtunk tőle.Azt hittem h végig üvölti az egészet,ehhez képest gyönyörűségesen ült a nagy székben,rajta a kis gyerekmintás kutyusos pelerin ,és egyetlen hangja sem volt,pedig nagyon sírós,hisztis gyerek.Nagyon büszke voltam rá,és nagyon csini lett,megváltás volt már mindkettőnknek!Fontos a fodrász néni személye,kedves,fiatal,mosolygós arcú legyen,először bementünk szétnézni,ismerkedni.
2011. jún. 5. 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

teszkőban hajvágógépet????

Inkább vidd el fodrészhoz és ne járj teszkóba

2011. jún. 5. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Én 15 hónaposan letoltam 7 mm-esre, az apját is én vágom itthon géppel, maximálisan kifizetődő és bírja is a csemete.
2011. jún. 6. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!