Első hajvágás kisfiúnak - géppel nagyon picire, vagy csak ollóval igazítani, rövidíteni a hosszabb tincseken?
Én 1x vágtam otthon géppel, előtte. utána mindig a fodrászom csinálta.
A lehető legrosszeb ötlet volt.
Ja, én is fodrásszal akarom csináltatni, csak van némi ellentmondás köztem és apuka között.
16 hónapos a gyerkőc, és hátul szinte copfba lehetne fogni a haját, és most így nyáron folyton izzad.
Én azt mondom, hogy géppel kéne "átszaladni" rajta, majd megerősödik, apa szerint csak hátul kéne igazítani rajta. De szegénykém a halántékánál is izzad a buksija...
sz. te , óvatosan, ollóval- addig apa szórakoztatja
fodrásznál sírni fog!!!
dehogy fog sírni!
a fiamnak is mindig géppel vágta a fodrász, nyáron- ő agyo izzadós- alul hármassal, felül picit hosszabra, hatossal.
Én egyenlőre csak hátul vágtam le, ami kunkorodott már. Annyira nem sűrű még a kisfiunk haja, de ha megizzadt, nehezen száradt ott meg, de még a nyáron akarjuk rövidebbre vágni. Épp ma láttam a Tesco-s újságban 2000Ft egy nyíró, venni fogunk. 16 hós
Figyi levágod ollóval és akkor még géppel is lehet, ha nem lesz jó. Én inkább sapkát nem adok rá, persze nem viszem tűzőnapra. Félek nehogy megfázzon a feje, ha túl rövid a haja.
teszkőban hajvágógépet????
Inkább vidd el fodrészhoz és ne járj teszkóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!