Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimoshatatlan foltot mivel...

Kimoshatatlan foltot mivel szeded ki a színes ruhákból?

Figyelt kérdés
milyen szert használtok, ami nem irritálja a baba bőrét?
2011. jún. 3. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:

szia

dm-ben - dr.beckmann vagy valami hasonló nevű folttisztító család van, abból veszem a megfelelőt, kiáztatom, aztán a szokott módon mosom. Mindig ecettel öblítek. Naghyon kevés foltos ruhánk van.

2011. jún. 3. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:

én ariel professional folteltávolítót

rákenem, hagyom kicsit, aztán kimosom a többivel. Általában kijön, ami amúgy nem szokott.

2011. jún. 3. 20:35
 3/9 Bogyo110 ***** válasza:
Wanish szappannal!
2011. jún. 3. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha tudom azonnal beáztatom mosószeres vízbe aztán bedobom a gépbe 90 fokos mosásra. Mivel 1-2 ruhával nem indítom el a gépet, így teszek mellé még pár fehér bodyt esetleg lepedőt, ágyneműt.

Általában így kijön a folt, de ez anyagfüggő szerintem.

Nekem a vanish nem vált be.

2011. jún. 3. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Idén vettem egy Dm- márkájú "Denk mit" mosószappant.

Még egy tavalyról kimoshatatlannak tűnő nyári kis nadrágból is kiszedte a foltot.

Bevizeztem a ruhát, és dörzsöltem vele a foltot, majd áztattam, majd újra dörzsöltem és úgy szappanosan beraktam a gépbe, és rendesen lefuttattam a mosást.

Nem hiába használtak régen is mosószappant.

(Tavaly a méregdrága Vanish géllel próbálkoztam, az csak olyan foltot szedett ki, ami a kézmosó szappannal is kijött, de semmi durvábbat nem. :o( )

2011. jún. 3. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
aktív oxigénes fehérítővel. A színes ruhákra is jó, eddig még egyszer sem szedte ki a színét, pedig már régóta használóm. Az előkéink még mindig hófehérek, pedig durva foltok szoktak lenni rajta. :))))
2011. jún. 3. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
használóm = használom :) bocsi
2011. jún. 3. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Vanish folteltávolító 1L

[link]

2011. jún. 3. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:

sziasztok, köszönöm a sok választ

vanish és az oxis mosópor nem jön be nálunk

a többit is megpróbálom

2011. jún. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!