Kimoshatatlan foltot mivel szeded ki a színes ruhákból?
szia
dm-ben - dr.beckmann vagy valami hasonló nevű folttisztító család van, abból veszem a megfelelőt, kiáztatom, aztán a szokott módon mosom. Mindig ecettel öblítek. Naghyon kevés foltos ruhánk van.
én ariel professional folteltávolítót
rákenem, hagyom kicsit, aztán kimosom a többivel. Általában kijön, ami amúgy nem szokott.
Ha tudom azonnal beáztatom mosószeres vízbe aztán bedobom a gépbe 90 fokos mosásra. Mivel 1-2 ruhával nem indítom el a gépet, így teszek mellé még pár fehér bodyt esetleg lepedőt, ágyneműt.
Általában így kijön a folt, de ez anyagfüggő szerintem.
Nekem a vanish nem vált be.
Idén vettem egy Dm- márkájú "Denk mit" mosószappant.
Még egy tavalyról kimoshatatlannak tűnő nyári kis nadrágból is kiszedte a foltot.
Bevizeztem a ruhát, és dörzsöltem vele a foltot, majd áztattam, majd újra dörzsöltem és úgy szappanosan beraktam a gépbe, és rendesen lefuttattam a mosást.
Nem hiába használtak régen is mosószappant.
(Tavaly a méregdrága Vanish géllel próbálkoztam, az csak olyan foltot szedett ki, ami a kézmosó szappannal is kijött, de semmi durvábbat nem. :o( )
sziasztok, köszönöm a sok választ
vanish és az oxis mosópor nem jön be nálunk
a többit is megpróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!