Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel szeditek ki a ruhákból...

Mivel szeditek ki a ruhákból ha kajás lesz? Még az alma se jön ki rendesen.

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vanish szappan.:)
2010. dec. 1. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a Lidl-be szoktam venni W5 folttisztítót. Nekem nagyon bevált mindenféle foltra. A fehér ruhákat ezzel fehérítem, a színeseket max 1 óráig áztathatod benne, de ha tovább hagytam benne, akkor sem szedte ki a színét. Ugyanolyan kerek dobozba van mint a Vanish, csak sokkal olcsóbb. 700 Ft.
2010. dec. 1. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vanish fehérítő, de ha lehet fehéríteni az adott anyagot, akkor a fehér domestos, eddig mindig mindent kivitt, esetleg kiskefével meg is dörzsiztem és tuti. Minden gyümi eltűnt.
2010. dec. 1. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ariel professionalt használok literszámra, nekem eddig mindent kivitt, még a régi "kimoshatatlan" kakifoltokat is a régi kölcsönbodykból.
2010. dec. 1. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
DM-ben kapható DenkMit márkájú gallszappan (Galleseife). Minél hamarabb nekilátsz, annál könnyebben kijön. Hideg vízzel, kéz között mindent kihoz, barackot, banánt, sütőtököt, répát, anyatejes kakit is, és nagyon olcsó: 150 Ft. Mosószódával, mosódióval mosok 40 fokon, ecettel öblítek, és minden tiszta, fehér, ráadásul töredék áron, mint a drága foszfátos, enzimes mosószerek.
2010. dec. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!