Hogyan szeditek ki babáitok ruháiból, textil pelusából az alma, banán, répafoltokat?
Figyelt kérdés
Hiába a 90fok, a Domestosba áztatott pelenkák, nem jönnek ki a foltok. A színes ruhákhoz fehérítőt, hipót nem tehetek. Ti mivel szeditek ki a foltokat? Annyi szép ruhája van, de lassan az összes tiszta folt. Az előkét gyűlöli, tépi magáról.2010. febr. 2. 17:08
1/8 anonim válasza:
Na-perkarbonát.A színeseket nem fakítja, a fehéreket fehéríti,és kiviszi a foltokat.A dm-es Foltsóban van,de ugyanott kapható 100%-os változatban is.És környezetbarát!
2/8 anonim válasza:
A fehérekre a foltokra teszem a Domestost, így 40 fkon is kijönnek. Színes ruhákra mosószappant és használok és citromlevet..eddig mindenből kijöttek a foltok..a kislányom már 17 hónapos.
3/8 anonim válasza:
Én a kakit és a gyümifoltokat Vanishel. Rögtön a kajcsi, peluscsere után kimosom és átöltözünk. Így mindig kijön.
4/8 anonim válasza:
Amway előmosó spray-vel. csak befújom a foltot és mehet be a gépbe, 40 fokra.patyolat...
5/8 anonim válasza:
Oxi-Max folteltávolító (magyar termék)
Stain - Tescos pirosdobozos folteltávolító por és
a Lidli-ben lehet kapni még egy fajtát, annak nem tudom a nevét, de zöld lecsavarhatós fedelű dobozban van.
A mosásnál 1-2 kanállal adok hozzá. Nekem az 1hetes foltos ruhákból mind a három kiveszi. És elérhető áron van, nem úgy mint a Vanish.
6/8 anonim válasza:
Zold Pur-t (mosogatoszer) teszek ra.
7/8 anonim válasza:
Lanolinos babaszappannal!Én sem akartam elhinni,de tényleg kihozza a foltokat!
8/8 anonim válasza:
Áztatás MPD-s vízben (színes), vagy domestososban (fehérek).
Aztán megsúrolom 100 ft-os mosószappannal.
Ha makacs a folt a fehéreken, akkor töményen 1-2 percig állni hagyom a domestost, majd megdörzsölöm és kiöblítem.
Persze én leveszem a ruhát róla, ha összemocskolódik, így könnyebb kiszedni. De az előkéből, pelusból nehezebb.
Fentiek után 50-60 fokon mosom és ragyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!