Mikor és hogyan szoktattad le a anyatejes babád az éjjeli szopiról? És kivágod a címkét a baba ruhákból?
hány hónaposan mondtad azt,hogy most már nem igazán éhes(hiszen volt már precedens,hogy nem ébredt éjjel),és amúgy is csak komfortszopi?
és kivágod a babaruhákból a címkét akkor is amikor tudod,hogy lesz még tesó,és elrakod a ruhákat?
Kb. 3 hónaposan kezdtem azt, hogy csak megsimiztem az első jelzésre, utána ha megint ébredt akkor persze már etettem. Most 4 hónapos és már 4 éjszakát végigaludt:)
A címkét nem vágom ki.
Szia!
Én mindig odaadtam neki a cicmet éjjel ha felébredt,mert az volt a tapasztalat,ha csak megsimiztem, akkor 10 perc múlva úgyis felébredt megint, ha cici kellett!
kétszer azt is kipróbáltam, ogy visszaringattam,de úgy 35 perc volt míg visszaszunyált,ha cicit adok akkor meg 5-10 perc!Mondjuk nálunk 12 hetesen már átaludta az éjjelt 6 hós koráig,aztán minden elromlott,de mostmár 11 hósan megint rendeződtek a dolgok!Nekem cicin mindig megnyugszik és már alszik is!Amikor a szeparációs szorongása volt,akkor egyenesen muszáj volt cicit adni,mert addig visított (nem sírós amúgy)amig meg nem érezte!Az apja akkor éjjel fel sem vehette!Csak én!Volt kb másfél hónap,hogy este elaludt a helyén,de éjjel át kellett vinni hozzánk,és nem evett de a csupasz cicimhez bújva aludt!Ha elfordult,vagy én akkor felébredt és üv öltött!5 ilyen nagyon durva éjszaka volt,aztán egyre jobban elhitte hogy én is meg cici is van ha nem látja/érzi és mostmár újra egyedül a saját ágyában alszik!Az elmúlt 4 hétben nem is aludt velünk és kb 4* kelt éjjel összesen!
A cimkét pedig mindig kivágom azokból a ruhákból amik a testéhez érnek!(bodik nyári polók,trikók!Meg a harisnyából is mert abban meg olyan hosszú van!)
A többiből,meg csak a nagyon hosszú cimkéket, amik kis normálisak a nyakánál azokat bennehagyom!
:)
szia,
én csak a 2.kérdésedre válszolok!
:-)
engem idegesít, ha valaki kivágja!
:-)
Nem szoktattam le. Úgy vagyok vele, hogy azért ébred, mert éhes (a cumi max 10 percig válik be, vagy addig se, mert kiköpi), tehát enni adok neki. Ez nem lehet fáradtság kérdése. És az éjszakai szoptatás amúgy is extra jót tesz a tejmennyiségnek, a tejtermelésnek, szóval kár lenne leszokni róla. 8 hónapos már, egyre ritkábban ébred éjjel enni.
Nem vágom ki a cimkét.
Első vagyok, ma éjjel 2x szopizott. Tuti nem lehetett éhes.
Kicsit morgolódni szoktam magamban amikor gyakran ébred, de aztán ahogy ránézek... hát levesz a lábamról, rám mosolyog és amúgy sem szopizik hosszan és alszik is tovább.
Szia! Én mindig megszoptattam ha éjjel felébredt. Általában 2x kelt, de engem nem zavart, szerettem szoptatni és utána egyből elaludt. Korábban feküdtem le, hogy ne legyek fáradt és így kipihentem magam.
Soha nem vágom ki a címkét, szeretem ha benne van, és látom, hányas méret, mert mire lesz kistesó, úgyis elfelejteném. Meg ha kölcsönadom a babaruhát a barátnőim gyerekeinek, ebbe szoktuk beleírni, hogy a miénk.
Te kivágod?
nem vágom ki,csak azt ami már nagyon zavaró neki/k.én alapból méret szerint pakoltam el a nagy után a ruhákat,de még így is sokszor válogatom a kisebbnek.
a szopival az a helyzet,hogy már 5hónapos elmúlt a kicsi,és amilyen szépen aludt eleinte,most annyira nem.Az már szinte tökéletes,ha csak 2x kel.Kb 3hete vezettem be neki a tejpépet,most kap jó éjszakát tejpépet(4hónapos kortól van ráírva)na 1x már át is aludta az éjjelt.azért vagyok fáradt,mert ha nem ő kelt,akkor a nagyobb(2éves)jön át.
na mindegy,egyszer csak könnyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!