Sárga (emésztett) bukást hogy szedjem ki színes ruhákból?
Figyelt kérdés
babám bukós típus, mostmár nem is annyira hisz speciális tápszere van.de sajnos sárgásat is bukik néha, amit ha jól tudom már félig megemésztett.
sajnos egy nagyon drága farmeremre is ráment ill színes ruhácskáira is amit ugye nem fehérítőzhetek..
mit tegyek?nektek mi vált be, mert fogalmam sincs mit vegyek rá
előre is köszi
2011. ápr. 10. 23:25
1/6 anonim válasza:
bevizezni, sima szappannal bedörgölni, majd kézzel suvickolni
2/6 A kérdező kommentje:
folyékony szappan is jó erre a célra? mi nem használunk szappant, de egy próbát megér :)
köszi
2011. ápr. 10. 23:41
3/6 anonim válasza:
Megpróbálhatod mosószappannal, DM-es egész jó. Én színes ruhákhoz a színes Clorox-ot szoktam használni. Más a flakonja, mint a sima Clorox-oknak és rá is van írva, hogy színes ruhákhoz használható. Nekem bevált fekete pamut pólókhoz is használom és nem szedi ki a színét.
4/6 anonim válasza:
Én Ariel folttisztítót használok. Jó színes ruhákhoz is, és gyakorlatilag minden folt kijön vele. Igaz, van, ami melósabban, de sikerül végül. Az én kislányom 18 hós, úgyhogy van folt bőven...:-)
5/6 anonim válasza:
1. vagyok, normál szappanra gondoltam, nálunk babaszappan van és szokott hatni ezügyben.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a gyors választ.
ha az összeset kipróbálom akkor sem fog annyiba kerülni mint a nadrágom :D:D
tényleg köszi
2011. ápr. 11. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!