Hogyan/mivel lehet a "vas-cseppes kakit" kiszedni a ruhákból? (vanish abszolút nem használ)
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 07:26
1/5 anonim válasza:
Bocs, de nem értem, hogy mi az a vascseppes kaki, ezt szó szerint kell érteni? Én vanishel szoktam kimosni a kakit, van, hogy nem veszi ki teljesen, de rajtahagyom a szappant, aztán Ariellel, persillel mosok, az kiviszi.
2/5 anonim válasza:
elsőnek: gondolom a kérdező arra gondol, hogy ha a baba vasat kap, az elszínezi a székletet feketére és nehezebb kiszedni a ruhából.frissen nekem a venish szappan használt, de tényleg nem egyszerű teljesen eltüntetni.
3/5 anonim válasza:
én mindíg azonnal, ahogy leszedtem a ruhát mentem, mint a bolond :) próbáltam kimosni, sima szappannal, majd kb 1 napra biopon áztató. álltalában mindenből kijött :)
4/5 anonim válasza:
uccsó vagyok, de én amint kakált egyből észrevettem, szóval még nagyon beszívódni sem volt ideje.
5/5 A kérdező kommentje:
igen vascseppeket szed.
majd próbálkozom a fentiekkel, köszönöm
2010. nov. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!