Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akarok gyereket, ez...

Nem akarok gyereket, ez akkora bűn?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem akarok gyereket, 22 éves lány vok, szóval mondhatjátok h még meggondolom magam, stb. és lehet h így is lesz, de sztem hiányzik belőlem valami. Világ életemben az állatokért voltam oda, mentettem már fészekből kiesett madarat...stb. Ha meglátok egy állatot, rámjön a visíthatnék h de cuuukiii, nekem kell egy ilyen. Ha megláto egy gyereket...semmi. Ha ordít még idegesít is...egyszer végigcsináltam egy 6 órás repülőutat négy gyerekkel a fedélzeten, végigvisították az egészet, komolyan mondom eszembe jutotta technikák hogyan hallgattathatnám el őket, és nem mind volt humánus (persze nem gondoltam komolyan!)

A barátnőim mind odavannak a gyerekekért és tervezgetik h hányat akarnak, fiút v lányt...stb. Én meg mindig azt mondom, ha egyszer lesz gyerekem mindegy milyen nemű, csak a szeme legyen KÉK (igen, gyerekes) mert az enyém is kék, és a barna szemet nem találom szépnek a kisbabák közül kizárólag a kék szeműek fognak meg, már amennyire...Persze erre van egy tuti tipp, kék szemű kell legyen az apa, és nincs gond! :D Egyszerűen a barna szemű gyerekek TELJESEN hidegen hagynak, egy kék szeműt még elnézegetek 5-6 másodpercig és megállapítom, h szép- már ha szép...

Szóval ez vok én, aki az állatokat imádja és a babákat nem, hiányoznak belőlem az anyai ösztönök. Pl.: a szoptatást undorítónak tartom, és tudom h képtelen lennék rá, inkább lefejném a tejemet és adnám cumis üvegben az antitestek miatt...

Ja és még valami: ha fogyatékos gyerekem születne nem nevelném fel, egyszerűen NEM. Beadnám valahova.

Ugye jól látom, h nem vok anyának való? Mégis mindenki azt mondja mindenkinek kell gyerek, de szerintem nem, csak sokan nem ismerik fel időben mennyire pocsék szülők lennének, és végül azok is lesznek! Ez jobb?

2011. jún. 3. 17:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Még kicsit inkább éretlennek tűnsz! :)

De egyébként nem bűn, ha most nem akarsz gyereket, az sem az, ha 10 év mulva sem akarsz.

NEm akarlak megbántani, de vannak olyan emberek akik jobb is ha nem szülnek.

De lehet, most még így gondolod, de 10 év mulva majd máshogy látod, és esetleg elgondolkodsz rajta, hogy majd még 20-30 év mulva milyen rossz lesz egyedül- gyerek nélkül.

SZép életet neked!!

2011. jún. 3. 21:11
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi és nem bántódom meg szerintem igazad van, nem mindenkinek való a gyerek, és lehet h meggondolom magam, ki tudja... Neked is szép életet!
2011. jún. 3. 21:14
 23/28 A kérdező kommentje:
21.05 sok sikert a kislányodhoz, és ez a szex dolog, mintha én lennék... csók közben? Minek? És nem is bújok utána és nem szért mert nem szeretem, csak mert nem, és kész! De szerencsére a párom sem az a nagy érzelgős, így minden ok :) Csak azt nem tudom, milyen antiszoc gyerekeink lennének XD
2011. jún. 3. 21:19
 24/28 anonim ***** válasza:

Amíg nem akarsz gyereket, addig ne is legyen.

De elsőnek tanulj meg magyarul és komolyodj meg egy kicsit.

Utána majd kiderül, hogy változnak-e az érzéseid. Lehet, hogy csak későn érő típus vagy.

2011. jún. 4. 20:56
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok magyarul??? Ez nekem új, ha így van nyilván elírtam valamit, bocsánat, de anno nekem lett a megyében a legjobb magyar emelt érettségim, úh. ezt a kritikát teljes mértékben visszautasítom! Nem beszélve a 100%-os töri esszéimről, ne haragudj, de ezt nem tudom magamra venni, amennyiben elrontottam valamit, bocsánat, ember vagyok!
2011. jún. 5. 11:12
 26/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell mindenkinek gyerek, akkor szüljél, ha nagyon akarsz gyereket, ha 35 évesen, akkor sem késő. Én 26 éves korukig utáltam a gyerekeket, legszívesebben elfutottam volna, ha egy közeledett. Most 2 fiam van, 3 és 1 évesek. Ahogy nő a 3 éves, úgy értem meg egyre jobban a gyerekeket, milyenek, szóval most 3 éves korig bírom őket :) Ha valaki kérdezi, hogy miért nincs gyerek, mondd, hogy lesz, de majd akkor ha te is úgy gondolod, és ez a pillanat még nem érkezett el. Egyébként meg magánügy. Utálom, amikor valakiről tudni lehet, hogy évek óta lombikoznak, a felszínes ismerősök meg faggatják, hogy na de miért nem akarsz, önző vagy meg ilyenek.
2011. jún. 5. 16:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Sok sikert a gyerekeidhez, és persze jó egészséget, kevés balesetet :D
2011. jún. 5. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha a férjed sem akar, titokban sem, akkor minden o.k.
2011. jún. 6. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!