Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akarok gyereket, ez...

Nem akarok gyereket, ez akkora bűn?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem akarok gyereket, 22 éves lány vok, szóval mondhatjátok h még meggondolom magam, stb. és lehet h így is lesz, de sztem hiányzik belőlem valami. Világ életemben az állatokért voltam oda, mentettem már fészekből kiesett madarat...stb. Ha meglátok egy állatot, rámjön a visíthatnék h de cuuukiii, nekem kell egy ilyen. Ha megláto egy gyereket...semmi. Ha ordít még idegesít is...egyszer végigcsináltam egy 6 órás repülőutat négy gyerekkel a fedélzeten, végigvisították az egészet, komolyan mondom eszembe jutotta technikák hogyan hallgattathatnám el őket, és nem mind volt humánus (persze nem gondoltam komolyan!)

A barátnőim mind odavannak a gyerekekért és tervezgetik h hányat akarnak, fiút v lányt...stb. Én meg mindig azt mondom, ha egyszer lesz gyerekem mindegy milyen nemű, csak a szeme legyen KÉK (igen, gyerekes) mert az enyém is kék, és a barna szemet nem találom szépnek a kisbabák közül kizárólag a kék szeműek fognak meg, már amennyire...Persze erre van egy tuti tipp, kék szemű kell legyen az apa, és nincs gond! :D Egyszerűen a barna szemű gyerekek TELJESEN hidegen hagynak, egy kék szeműt még elnézegetek 5-6 másodpercig és megállapítom, h szép- már ha szép...

Szóval ez vok én, aki az állatokat imádja és a babákat nem, hiányoznak belőlem az anyai ösztönök. Pl.: a szoptatást undorítónak tartom, és tudom h képtelen lennék rá, inkább lefejném a tejemet és adnám cumis üvegben az antitestek miatt...

Ja és még valami: ha fogyatékos gyerekem születne nem nevelném fel, egyszerűen NEM. Beadnám valahova.

Ugye jól látom, h nem vok anyának való? Mégis mindenki azt mondja mindenkinek kell gyerek, de szerintem nem, csak sokan nem ismerik fel időben mennyire pocsék szülők lennének, és végül azok is lesznek! Ez jobb?

2011. jún. 3. 17:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy h normális vagy-e,vagy sem, de neked nem. ez hogy irtózol az érintéstől, ez neked nem jó. Ha tudnál ezen változtatni(terápiával) az nagyon sok plusz szépséggel hálálná meg magát az életedben.
2011. jún. 3. 18:31
 12/28 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ezen változtatni. Én szeretem magam, akkor is amikor egyedül vok, én így érzem jól magam, nekem nem hiányzik, h "megérintsenek". Ha hiányozna az baj lenne, de nincs rá szükségem :)
2011. jún. 3. 18:36
 13/28 anonim ***** válasza:
60%

én is magamnak való vagyok, azt se szeretem ha anyám puszilgat. nincs velem semmi gond, csak nagy az intimszférám.

de a gyerekembe annyira szerelmes vagyok, egész nap ölelgetem, puszilgatom :D

én se akartam régen gyereket, nem is tudtam velük mit kezdeni, de azátn felnőttem... :)

2011. jún. 3. 18:42
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Szia

Nem olvastam el a sztoridat, meg a valaszokat sem, mert a lanyom itt bohockodik elottem :)

a kerdes alapjan annyi jutott eszembe, hogy az lenne "bun" ha nem szeretnel gyereket es meg is szulnel az elvarasok miatt.Akko0r nem tudnad igazabol szeretni es csak pup lenne a hatadon.Tesom szem akar gyereket, de igy a legjobb mindenkinek ha nem szul.Nem lenne turelme hozza.

Van egy keresztlanya (a lanyom) es ennyi epp eleg neki a gyerekekbol.

Lehet kesobb megvaltozik benned ez a kep, de addig foglakozz azzal ami erdekel.

:)

2011. jún. 3. 19:11
 15/28 anonim ***** válasza:
39%
Én ápolónő vagyok és volt egy idős néni betegünk, akit hónapokig ápoltunk. Nagyon büszke volt magára, hogy ő apáca volt (vagy valami ilyesmi), se férj, se gyerek. Sokszor elmondta, hogy neki nem is hiányzott soha, ott volt neki Isten, meg az apácatársak. Csak az volt a feltűnő, hogy ezt egyre többször mondogatta. Gondolom így akarta magának bebeszélni, mert ugye ezen már 80- 90 évesen nem tud változtatni. A halála napján vallotta be, hogy nagyon magányos volt egész életében.
2011. jún. 3. 19:15
 16/28 A kérdező kommentje:

Jó de ő apáca volt :) Nekem van párom, lehet férjem, következmények nélkül meggondolhatom magam, van két testvérem...stb. Az más mintha elköteleztem volna magam a magánynak...

Azért ez a sztori szomorú :(

2011. jún. 3. 19:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Hát...nem tudom. Nekem fura vagy. Az nem is fura, hogy nem akarsz gyereket, mert vannak ilyen emberek és szerintem sem kell mindenkinek gyerek. DE. Ahogy írsz, az olyan...FURA. Én kicsit megijedtem tőled. Olyan, mintha valami nagy bajod lenne... a szívedben, lelkedben. Mint akinél valami nagyon nem stimmel. Ne értsd félre. Nem gondolom, hogy elmebeteg vagy, csakhogy valami történt veled ebben az életben és azért van benned ez az elmondhatatlan dac és zavarodottság. Amíg nem oldod meg az életed problémáit, ne is vállalj gyereket.

Bocs ha rosszul érzem. De én az írásaidból ezt vettem ki.

2011. jún. 3. 20:06
 18/28 anonim ***** válasza:
En biztos VOK benne H találsz egy magadhoz illő pasit aki ugyanúgy gondolkozik mint te.
2011. jún. 3. 20:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz kapcsolódnék annyiban, hogy találsz majd egy férfit, aki NEM olyan lesz, mint te, hanem MEG fog téged változtatni! Nekem még 25 évesen se kellett volna gyerek, és 28 évesen életem legszebb perce volt, mikor kiderült hogy babám lesz. De ehhez kellett A Férfi. (Amúgy én se szeretem ha ölelgetnek stb. még a férjemtől se sokszor...ilyenek vagyunk.)
2011. jún. 3. 20:31
 20/28 anonim ***** válasza:
60%

Majd jön az anyai érzés...vagy nem.

Az ölelgetés terén én is olyan vagyok, mint te. Anyukámékkal nem ölelkezünk, puszilkodunk, de ez családi vonás, anyukám sem, nagymamám sem forszírozza a dolgot. Férjemmel például nem csókolózunk gyakran még szex közben sem. Én ilyen vagyok. Kevés barátom van, mert nem vagyok kedves, nem szeretek ismerkedni és ezért nem közelednek hozzám az emberek. Jó lenne barátságosabbnak lenni, de nem megy. Én ilyennek születtem vagy így neveltek.

22 évesen még én sem akartam gyereket, de 30 éves koromra hiányzott valami az életemből. Örültem mikor terhes lettem, de nem ugrottam ki a bőrömből. Aztán mikor megszületett megváltozott minden.

Imádom a kislányom és igyekszem úgy nevelni, hogy ne legyen olyan, mint én. Többet mosolygok, mert látom, hogy van hatása. Megszólítok anyukákat a játszótéren, ha látom, hogy egyedül vannak a gyerekkel és eddig mindig nagyon jól elbeszélgettünk. Akkor is ha nem volt igazán kedvem.

Éreztem, hogy változnom kell a kislányom miatt.

2011. jún. 3. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!