Kislányom 16 hónapos,még mindig szopizik mióta megszületett,nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem,egyre fáradtabb vagyok,és sokszor felidegesít a pici,folyton cicin lógna,a mellem már olyan,mint egy tacsi füle,a párom soha nincs itthon,néha már együtt sírok a picivel a fáradtságtól,pedig imádom,van még két nagy gyerkőcöm ők már ballagnak,21 évesen sokkal türelmesebb voltam két picihez,mint most,rossz anya vagyok,hogy ezt érzem?
2011. jún. 3. 13:42
1/9 anonim válasza:
nem vagy rossz anya!!! ez teljesen normális hogy kiborulsz és fáradt vagy.Hidd el nem vagy ezzel egyedül.Kitartást neked és probálj meg valahogyan piheni, akár nappal is mig Ő is alszik.
2011. jún. 3. 13:44
2/9 anonim válasza:
Szia. Az enyém ugyan csak 3 hónapos koráig szopizott (nem volt tejem, csak minimális, de addigra az is elfogyott), de emlékszem, hogy ilyen másfél éves kora körül ő is sokat ébredt, a fogai miatt... De mikor a fogak kijöttek, elmúlt, azóta jól alszik, nem is iszik éjszaka :) (most 2,5 éves).
2011. jún. 3. 13:46
3/9 anonim válasza:
valts strategiat nap kozben hogy energiat sporolj, kerj tanacsot a haziorvosodtol, mast nem nagyon tudok tanacsolni
2011. jún. 3. 13:49
4/9 anonim válasza:
A masik ket gyermeked nagy,akkor ok megertik hogy a picivel foglalkozol.A ferjed nincs otthon,tehat ,kilove,!Amikor a pici alszik fekudj le Te is!Rossz anya az aki eldobja,veri,stb.a gyereket!Te megprobalsz megoldast talalni.Pont ezert -is-vagy jo anya!
2011. jún. 3. 14:20
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, jó anya vagy,csak most egy picit mélyponton.
Én a helyedben elválasztanám a picit, azért már elég nagy, már nem lételeme a szopi.Talán így Neked is könnyebb lenne.És máris több időd lenne, nem nyúzna:)
2011. jún. 3. 15:15
6/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet én is. Hajrá! :)
2011. jún. 3. 15:44
7/9 anonim válasza:
Elválasztás!!!!
2011. jún. 4. 09:11
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat,talán tényleg az elválasztás lesz a megoldás...Köszönöm szépen.
2011. jún. 4. 11:17
9/9 anonim válasza:
Nem csoda, hogy ki vagy borulva. Én már 10 hónaposan teljesen ki voltam, amikor óránként-kétóránként kelt a gyerek, hogy kortyolgasson a mellemből és vigyorogjon. Éjjel tápot adtam neki emiatt, és egy éves korára már csak 1-2-szer kelt fel enni és azóta is ha felriad, csak megnyugtatom, betakarom és fél perc múlva már alszik is, max. kis vizet kaphat.
Tanács: legyél fél napot egyedül, pihenjél, olvasgassál, sétáljál vagy aludjál, ha már nagy fiaid vannak, kicsit elvihetik a picit, hogy te tudjál regenerálódni, töltekezni, nekik is jobb lenne egy derűs anyával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!