Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ettől rossz anya vagyok? Van...

Ettől rossz anya vagyok? Van még így valaki?

Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos,még mindig szopizik mióta megszületett,nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem,egyre fáradtabb vagyok,és sokszor felidegesít a pici,folyton cicin lógna,a mellem már olyan,mint egy tacsi füle,a párom soha nincs itthon,néha már együtt sírok a picivel a fáradtságtól,pedig imádom,van még két nagy gyerkőcöm ők már ballagnak,21 évesen sokkal türelmesebb voltam két picihez,mint most,rossz anya vagyok,hogy ezt érzem?
2011. jún. 3. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy rossz anya!!! ez teljesen normális hogy kiborulsz és fáradt vagy.Hidd el nem vagy ezzel egyedül.Kitartást neked és probálj meg valahogyan piheni, akár nappal is mig Ő is alszik.
2011. jún. 3. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia. Az enyém ugyan csak 3 hónapos koráig szopizott (nem volt tejem, csak minimális, de addigra az is elfogyott), de emlékszem, hogy ilyen másfél éves kora körül ő is sokat ébredt, a fogai miatt... De mikor a fogak kijöttek, elmúlt, azóta jól alszik, nem is iszik éjszaka :) (most 2,5 éves).
2011. jún. 3. 13:46
 3/9 anonim válasza:
valts strategiat nap kozben hogy energiat sporolj, kerj tanacsot a haziorvosodtol, mast nem nagyon tudok tanacsolni
2011. jún. 3. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A masik ket gyermeked nagy,akkor ok megertik hogy a picivel foglalkozol.A ferjed nincs otthon,tehat ,kilove,!Amikor a pici alszik fekudj le Te is!Rossz anya az aki eldobja,veri,stb.a gyereket!Te megprobalsz megoldast talalni.Pont ezert -is-vagy jo anya!
2011. jún. 3. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, jó anya vagy,csak most egy picit mélyponton.

Én a helyedben elválasztanám a picit, azért már elég nagy, már nem lételeme a szopi.Talán így Neked is könnyebb lenne.És máris több időd lenne, nem nyúzna:)

2011. jún. 3. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet én is. Hajrá! :)
2011. jún. 3. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Elválasztás!!!!
2011. jún. 4. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat,talán tényleg az elválasztás lesz a megoldás...Köszönöm szépen.
2011. jún. 4. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem csoda, hogy ki vagy borulva. Én már 10 hónaposan teljesen ki voltam, amikor óránként-kétóránként kelt a gyerek, hogy kortyolgasson a mellemből és vigyorogjon. Éjjel tápot adtam neki emiatt, és egy éves korára már csak 1-2-szer kelt fel enni és azóta is ha felriad, csak megnyugtatom, betakarom és fél perc múlva már alszik is, max. kis vizet kaphat.

Tanács: legyél fél napot egyedül, pihenjél, olvasgassál, sétáljál vagy aludjál, ha már nagy fiaid vannak, kicsit elvihetik a picit, hogy te tudjál regenerálódni, töltekezni, nekik is jobb lenne egy derűs anyával.

2011. jún. 5. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!