Frissen készíted ebédidőre a babád ételeit, vagy előre megcsinálod, és ebédidőben megmelegíted? Ha melegíted, akkor vízfürdőben vagy mikrosütőben?
En nagy adagokban foztem es lefagyasztottam igy nem kellett minden nap foznom. Persze kiveve krumplit, tesztat, rizset foztem a lefagyasztott cucchoz. En azt csinatam, hogy reggel kivettem a fagyasztobol, delig kiolvadt es labosba melegitettem meg. Amikor lattam, hogy picit forrik akkor lezartam alatta a tuzet es biztos voltam benne, hogy jol atmelegedett. Osszekevertem a frissen megfott rizzsel, burgonyaval, tesztaval... Ha olyat csinaltam amit nem lehet lefagyasztani akkor ebed elott csinaltam meg nem sokkal.
Elokeszuleteket azelott valo este keszitettem el miutan elaludt a babam. Pl felvagtam a zoldsegeket, felapritottam a halat/csirkemellet es dobozba taroltam a hutobe. igy masnap ebed elott csak osszedobtam. Fagyaszthato dolgokat hetvegen csinaltam amig a ferjem vigyazott a kisfiunkra.
Én ebédre csinálom neki frissen. Általában 9-10-ig vagy fél 11-ig alszik délelőtt. Ha felkel, még játszok vele egy kicsit, utána kimegyünk együtt a konyhába. Beültetem az etetőszékbe, kezébe adok fakanalat, vagy műanyag tálakat és püfölheti. :) Addig gyorsan megfőzöm neki a főzeléket. Mindig 11:30-kor ebédel. Úgyhogy én nem melegíteni szoktam neki délben, hanem hűteni, mert annyira várja már. :))
7,5 hós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!