Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is ennyire aggódik?

Más is ennyire aggódik?

Figyelt kérdés

Kislányom születése óta állandó rettegésben élek.Már valóságos fóbia van kialakulóban,annyira félek a megbetegedésektől.

Durva megnyilvánulásaim vannak csak egy náthánál is.Pánikrohamom lesz,és kiakadok.Ne nevezzétek hisztinek,ez annál több,ez már beteges.

Van még valaki így,mi lenne erre a megoldás?

2011. máj. 31. 22:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
4 éves koromban diagnosztizáltak szívbajjal
2011. jún. 1. 09:24
 22/27 anonim ***** válasza:

meddig gondoltad szoptatni a gyerekedet?

most nekem az nem tiszta, hogy te félsz túlzottan a betegségektől vagy a lányodat félted?

egy korábbi válaszoló voltam

2011. jún. 1. 11:51
 23/27 A kérdező kommentje:
Attól félek,hogy a lányom ne betegedjen meg,semmi köze a szoptatáshoz,folyamatban az elválasztás.Csak sokan azt nem értik,hogy ,ha 1 év után megy a szoptatás,nem lehet csak úgy hipp-hopp elválasztani.Természetes elválasztódás párti vagyok,nagyobbik gyerekem cumizott,addig amíg magától el nem hagyta.+ és fél éves korában történt,egyik napról a másikra.A szopival is ez a helyzet,egy nap majd ö fogja mondani,hogy nem kell.
2011. jún. 1. 12:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Te, azért egy 6 hetes gyereknél egész más a szoptatás, mint egy 3 évesnél. :)) De ti tudjátok. Szerintem beteges. (pszichésen).
2011. jún. 2. 17:20
 25/27 anonim ***** válasza:

szerintem meg 1 évesnél idősebb babánál meg nem úgy megy az elválasztás, hogy megvárjuk míg ő mondja. esetleg majd a suliban csúfolják emiatt vagy ilyesmi.

mondd meg neki, hogy anya beteg, nincs több cici, 3 éves, meg fogja érteni.

2011. jún. 2. 17:43
 26/27 A kérdező kommentje:

Aki tudja,hogy miről szól a természetes elválasztódás,az érti miről szól a történet.

Nem arról szólt a kérdés,hogy el kell választanom vagy nem.Csak kíváncsi voltam,hogy más is ennyire túlliheg egy kis lázat meg hasmenést.

2011. jún. 2. 21:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem te beteg vagy kérdező. Minden rossz szándék nélkül mondom!!! De nem ismételgetem. Te is tudod.
2011. jún. 4. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!