A helyettes védőnő miért aggódik ennyit?
Figyelt kérdés
A védőnőm szabin van,addig egy másik jön hozzánk,de kétségbe van esve, mert csak most 11 hónapos korában indult el egyedül a gyerekem. Nem értem a problémáját! Én pont egy éves koromban mentem egyedül, miért kell siettetni. Ő, mikor hat hónapos volt a gyerekem, akkor is azt mondta,hogy mászassam,mert le fog maradni, ugyanis ilyenkor másznia kell. Csak 7 hónaposan mászott a lányom, meg egyébként is egy hónappal hamarább született, tehát hová siessen. A saját védőnőm szerint jól fejlődik, meg a gyerekorvos szerint is, ráadásul ő meg azt mondta,hogy hamarább is indult el az átlagosnál. Akkor most mi van? Miért van védőnő, gyerekorvos ha nem értenek egyet, meg még a két védőnő se ért egyet!2011. máj. 5. 11:44
1/3 anonim válasza:
Ne hagyd magad paráztatni.
nincs semmi rendesen fejlődik a babád a védőnőt felejtsd el.
2/3 anonim válasza:
Ezek a védőnők!...
Tényleg, ahány van, annyi félét mondanak. :-)
De ez a helyettes nem 100-as, az tuti!
3/3 anonim válasza:
Ez a védőnő teljesen hibbant, nem szabad vele foglalkozni.
A sógornőm mozgásfejlesztéssel foglalkozik, és azt mondta a fiamra (7 hónaposan mászott, 10 és fél hónaposan indult el egyedül), hogy az átlagnál gyorsabban fejlődik a mozgása, vagyis a te babád is abszolút tökéletesen csinálja.
Nem szabad foglalkozni olyan "szak"emberrel, aki még azzal sincs tisztában, hogy egy babánál semmit nem szabad erőltetni.
Az ilyen ostoba védőnőnek csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!