Más is ennyire aggódik?
Kislányom születése óta állandó rettegésben élek.Már valóságos fóbia van kialakulóban,annyira félek a megbetegedésektől.
Durva megnyilvánulásaim vannak csak egy náthánál is.Pánikrohamom lesz,és kiakadok.Ne nevezzétek hisztinek,ez annál több,ez már beteges.
Van még valaki így,mi lenne erre a megoldás?
De igen,lehordott,hogy szoptatok még,és elküldött egy rakás olyan gyógyszerrel amit szoptatás alatt nem szabad szedni.
És azt mondta,hogy estétől nincs szopi,tessék külön altatni a gyereket.Azt ne tette hozzá,hogy így majd kezeljük a lányomat.annyira azért nem vagyok beteg,hogy ilyen drasztikusan kelljen elválasztani.Holnap ,egyek pszihológushoz.
Egy 3 éves gyerek leválasztása nem esik a drasztikus kategóriába. Ne már! Mikor akarod leválasztani? 5 évesen? Ez már beteges, ne haragudj. Főleg úgy, hogy neked gyógyszert kéne szedned!!! A pszichológusnál jó helyen leszel, mert ezt majd jól kivesézi veled, hogy miért van szüksége egy 3 éves gyereknek a szoptatásra. Készülj fel lelkileg.
A dokival egyetértek. Gyereket leválasztani, külön altatni és szedni a gyógyszereket!
Utolsónak kösz a tanácsot,a kérdésem nem arról szólt,hogy kell vagy nem szoptatni,azt már rég eldöntöttem.
Előzőknek kösz mindent,sokat segítettek.Szerintem a hasonló véleményektől jutottam ide,mint ez az utolsó,akiknek fogalmuk sincs miről szól a történet.
nem lesz lelkibeteg a gyereked ha elválasztod 3 évesen. neked meg kell gyógyulnod és ez nem egy olyan nagy ár érte, hiszen már nem a táplálék miatt szopizik.
gondolom a betegségektől való rettegésnek és a szoptatásnak köze van egymáshoz de már azt a funkcióját nem tölti be a tejcid :(
ha az van amit gondolok akkor ördögi kör mert míg nem választod el, nem szedhetsz gyógyszert és nem tudsz meggyógyulni de mivel ez a betegséged, nem tudod elválasztani :(
legyél erős és tedd meg, vagy legalább próbáld meg!
szerintem is beteg vagy és ha kicsit is szereted meg fontos a lányod, akkor nem teszed ezt vele. Mert testi bajokból felgyógyul, de ha lelkileg tönkreteszed, abból sosem jön ki.
Válaszd le, altasd külön és járj kezelésekre és szedd a gyógyszeredet minden körülmények között.
Egyébként ez is árulkodó mondat, sokan szoptatnak 3 éves gyereket, csak nem mondják. Ez már képzelgés és önigazolás. Sokan szoptatnak, mert sokan betegek, még ha nem is látják be. Ez már nem a természetes kategória.
Mit teszek a lányommal?Ez azért felháborító.Tejérzékeny volt,örültem ,hogy van tejem,mert semmilyen HA tápszert nem bírt megenni.Akkor ezek szerint minden orvos beteg,aki a hosszú szoptatást látta megoldásnak a mi esetünkben.
Ha a te gyerekednek is véres széklete lett volna 6 hetesen,attól a pohár tejtől amit te megittál,akkor biztos elgondolkoztál volna.Azzal,hogy anyatejes lehetett mostanig,elértük,hogy a késöbbiekben nem lesz gondunk.
Ami pedig a betegség fóbiát illeti,estétől gondolkodom a válaszokon,és rájöttem miért van ez.
gyerekkoromban rengeteget voltam beteg.! éves koromban fedezték fel a szívbajom,ami azt jelentette,hogy 1 évig naponta hurcoltak EKG-ra.Most is összeszorul a gyomrom,mikor meglátom a korház kapuját,mintha újra átélném az akkori rossz érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!