Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is ennyire aggódik?

Más is ennyire aggódik?

Figyelt kérdés

Kislányom születése óta állandó rettegésben élek.Már valóságos fóbia van kialakulóban,annyira félek a megbetegedésektől.

Durva megnyilvánulásaim vannak csak egy náthánál is.Pánikrohamom lesz,és kiakadok.Ne nevezzétek hisztinek,ez annál több,ez már beteges.

Van még valaki így,mi lenne erre a megoldás?

2011. máj. 31. 22:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Most diagnosztizáltak,2 hónapja.Az is ott virít ,hogy kimerültség.Rossz alvó volt nagyon a lányom,pár hónapja alussza át az éjszakát,a vércukorszintem is magas,azt mondják,stressz miatt
2011. máj. 31. 22:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Ja, jó, értem, de ha 2 hónapja diagnosztizáltak, akkor is kellett hogy mondjanak rá valami 'terápiát', nem? Pld. pszichológus, vagy gyógyszer, vagy homeopátia? Ha megvan a diagnózis, nem szoktak elküldeni a "megoldás" kulcsa nélkül haza.
2011. máj. 31. 22:48
 13/27 A kérdező kommentje:

De igen,lehordott,hogy szoptatok még,és elküldött egy rakás olyan gyógyszerrel amit szoptatás alatt nem szabad szedni.

És azt mondta,hogy estétől nincs szopi,tessék külön altatni a gyereket.Azt ne tette hozzá,hogy így majd kezeljük a lányomat.annyira azért nem vagyok beteg,hogy ilyen drasztikusan kelljen elválasztani.Holnap ,egyek pszihológushoz.

2011. máj. 31. 23:19
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Egy 3 éves gyerek leválasztása nem esik a drasztikus kategóriába. Ne már! Mikor akarod leválasztani? 5 évesen? Ez már beteges, ne haragudj. Főleg úgy, hogy neked gyógyszert kéne szedned!!! A pszichológusnál jó helyen leszel, mert ezt majd jól kivesézi veled, hogy miért van szüksége egy 3 éves gyereknek a szoptatásra. Készülj fel lelkileg.

A dokival egyetértek. Gyereket leválasztani, külön altatni és szedni a gyógyszereket!

2011. máj. 31. 23:26
 15/27 A kérdező kommentje:

Utolsónak kösz a tanácsot,a kérdésem nem arról szólt,hogy kell vagy nem szoptatni,azt már rég eldöntöttem.

Előzőknek kösz mindent,sokat segítettek.Szerintem a hasonló véleményektől jutottam ide,mint ez az utolsó,akiknek fogalmuk sincs miről szól a történet.

2011. máj. 31. 23:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Ja,a pszihológusz szoptatáspárti,ezt már megtárgyaltuk,és képzeld sokan szoptatnak 3 évesen,csak nem mondják.
2011. máj. 31. 23:37
 17/27 anonim ***** válasza:

nem lesz lelkibeteg a gyereked ha elválasztod 3 évesen. neked meg kell gyógyulnod és ez nem egy olyan nagy ár érte, hiszen már nem a táplálék miatt szopizik.

gondolom a betegségektől való rettegésnek és a szoptatásnak köze van egymáshoz de már azt a funkcióját nem tölti be a tejcid :(

ha az van amit gondolok akkor ördögi kör mert míg nem választod el, nem szedhetsz gyógyszert és nem tudsz meggyógyulni de mivel ez a betegséged, nem tudod elválasztani :(

legyél erős és tedd meg, vagy legalább próbáld meg!

2011. jún. 1. 00:03
 18/27 anonim ***** válasza:
37%

szerintem is beteg vagy és ha kicsit is szereted meg fontos a lányod, akkor nem teszed ezt vele. Mert testi bajokból felgyógyul, de ha lelkileg tönkreteszed, abból sosem jön ki.

Válaszd le, altasd külön és járj kezelésekre és szedd a gyógyszeredet minden körülmények között.

Egyébként ez is árulkodó mondat, sokan szoptatnak 3 éves gyereket, csak nem mondják. Ez már képzelgés és önigazolás. Sokan szoptatnak, mert sokan betegek, még ha nem is látják be. Ez már nem a természetes kategória.

2011. jún. 1. 00:21
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Pánikrohamod van, van pszichológiai esettanulmányod, fóbiás agy, durva megnyilvánulásaid, szoptatsz egy 3 évest, de elválasztáson még nem is gondolkodsz... nehari, de ez bőven több, mint beteges. Nem tudom milyen pszichológus ért egyet a 3 éves korig (meg tovább) tartó szoptatással, de biztos nem Európában praktizál... esetleg Nigériában?!
2011. jún. 1. 01:28
 20/27 A kérdező kommentje:

Mit teszek a lányommal?Ez azért felháborító.Tejérzékeny volt,örültem ,hogy van tejem,mert semmilyen HA tápszert nem bírt megenni.Akkor ezek szerint minden orvos beteg,aki a hosszú szoptatást látta megoldásnak a mi esetünkben.

Ha a te gyerekednek is véres széklete lett volna 6 hetesen,attól a pohár tejtől amit te megittál,akkor biztos elgondolkoztál volna.Azzal,hogy anyatejes lehetett mostanig,elértük,hogy a késöbbiekben nem lesz gondunk.

Ami pedig a betegség fóbiát illeti,estétől gondolkodom a válaszokon,és rájöttem miért van ez.

gyerekkoromban rengeteget voltam beteg.! éves koromban fedezték fel a szívbajom,ami azt jelentette,hogy 1 évig naponta hurcoltak EKG-ra.Most is összeszorul a gyomrom,mikor meglátom a korház kapuját,mintha újra átélném az akkori rossz érzéseket.

2011. jún. 1. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!