Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is ennyire aggódik?

Más is ennyire aggódik?

Figyelt kérdés

Kislányom születése óta állandó rettegésben élek.Már valóságos fóbia van kialakulóban,annyira félek a megbetegedésektől.

Durva megnyilvánulásaim vannak csak egy náthánál is.Pánikrohamom lesz,és kiakadok.Ne nevezzétek hisztinek,ez annál több,ez már beteges.

Van még valaki így,mi lenne erre a megoldás?

2011. máj. 31. 22:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, a gyerek kb. 6 hetes koráig :) Aztán elmúlt hálistennek. Nem is volt beteg szerencsére, két rövid megfázáson kívül. :) Majdnem 3 éves.
2011. máj. 31. 22:09
 2/27 anonim ***** válasza:

Szia

En lanyom 1 eves koraig voltam nagyon aggodos.

Pl meg akkor is minden alkalommal sterilizaltam a poharait tanyereit kanalait cumisuvegeit

15 honapos mult, de meg mindig legzesfigyelovel alszik es azzal is fog amig racsosagyban alszik

kulon mosom a ruhait kulon mososzerrel es kulon oblitovel

nem is tervezem, hogy egyutt mosnam a mi ruhainkkal az elkovetkezendo 1 evben

szerencsere nem szopizza az ujjat, de igy is minden jatszoterezes utan alapos kezmosas kovetkezik (fertotlenitos szappannal)

szuletese elott is szerettem a tisztasagot es a rendet (kicsit jobban is mint az atlag)

kezdek lassan normalis lenni, de meg mindig aggodosabb vagyok mint az ismeroseim

2011. máj. 31. 22:16
 3/27 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nálam 6 hétig lezajlott az összes őrület. Sterilizálást mondjuk 6 hónapos korig csináltam, hetente egyszer. (amúgy meg minden használat után forróvizes, mosószeres, bő öblítés volt). Légzésfigyelőnk sosem volt. És 1 éves kora óta engedem a homokban, fűben hemperegni is :)
2011. máj. 31. 22:18
 4/27 A kérdező kommentje:
De nálam ez már 3 éve folyik,már diagnosztizáltak szorongásos tünettel.Változtatni kéne,de hogyan?
2011. máj. 31. 22:20
 5/27 anonim ***** válasza:

Jah, hát akkor így más.. És akkor kaptál rá valamilyen gyógyszert? Mennyi idős a kislányod? Gondolom szoptatás alatt nem is lehetett szedni a szorongásoldót.. már ha kaptál. Mert amúgy első körben ezt szokták felírni.

Nekem amúgy szinte az összes ismerősöm pszichoszomatikus tünetein segített egy jó kineziológus. Nem olcsó, óránként 5 ezer körül van, és az első alkalom 2-3 óra szokott lenni... utána amennyire még szükség van.

2011. máj. 31. 22:24
 6/27 A kérdező kommentje:
3 éves és szoptatom,ne hordjatok le mindennek ezért,nem arra van szükségem
2011. máj. 31. 22:27
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem orvosi segítség nélkül nem fog menni.
2011. máj. 31. 22:31
 8/27 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Ez kicsit természetes. De gondolj csak arra, hogy a kis betegségektől lesz igazán erős, hisz immunrendszere így erősödik.

Az aggódás SOHA se fog megszűnni, csak átalakulni. mikor majd hozzá szoksz, hogy kicsit köhög, tüsszög... akkor majd azon aggódsz, hogy le ne essen, vagy eleget eszik-e, majd hogy mit rontottál el, hogy ilyen akaratos. Aztán jöhetnek a komolyabb dolgok. Hol csavarog? Kivel van? Mit csinálhat?... HÁT NEM CSODÁS SZÜLŐNEK LENNI? A válasz pedig csakis az lehet: DE!!!!!! A LEGSZEBB DOLOG! Az aggódás pedig jó... hisz van KIÉRT!

A legtöbb, amit a babádért tehetsz, hogy addig szoptatod, ameddig csak tudod.

Öltöztesd mindig úgy, ahogy te is öltöznél. Hisz, ha túlöltözteted, csak beizzad és megfázik.

Amit még ajánlani tudok, ha kicsit betegszik meg,válassz inkább homeopátiás szereket. Ha túl sokszor kap erős gyógyszert, akkor kicsi szervezete hozzá szokik. Én például, amikor lázas, mindig az írt adag felét adom neki. Szinte mindig annyi is leviszi a lázát, vagy beülök vele pancsizni. Az 100%-osan bejön nekünk és élvezi is.

Szóval NYUGI!!!!!!!!!! Egészen biztos vagyok benne (így látatlanban is), hogy NAGYON JÓ anya vagy! Aki aggódik, az törődik, aki törődik az csak jó lehet.

2011. máj. 31. 22:31
 9/27 anonim ***** válasza:

megint én vagyok, a 81%-os :)

Dehogy hordunk le, inkább irigyellek kicsit! Nekem csak 3 hónapig sikerült szoptatnom, addigra apadt el a tejem teljesen :(

Szóval azt nem írtad, hogy kaptál-e anno gyógyszert a betegségedre, mikor diagnosztizálták?

2011. máj. 31. 22:33
 10/27 anonim ***** válasza:

2. valaszolo vagyok

orulj, hogy tudsz szoptatni!!!irigykedem is kicsit. tudom, hogy egeszseges a lanyom, de meg mindig gyotor a buntudat, hogy nem volt tejem, pedig nagyon sokat szenvedtem erte (testileg es lelkileg is).

Tegyel mindent, ugy ahogy a legjobbnak gondolod!!Az anyai osztonok mindig sugnak!!

A kineziologus tenyleg jo otlet!!!Jogazhatsz is otthon amikor a gyerkoc alszik, mert az is stersszoldo.

Magne b6 szopi mellett is szedheto es nagyon jo a masszazs is.

Nekem a termeszetgyogyasz is segitet, bar azt mondjak abban hinni kell.Nekem 2 rokonom is termeszetgyogyasz es ok kezeltek meg gyeremekkoromban, mert tobbszor asztmas rohamot kaptam stersszhelyzetben (iskolaban felelesnel, iskolai versenyen stb)

2011. máj. 31. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!