Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Engeditek homokozni játszótére...

Engeditek homokozni játszótéren babátokat?

Figyelt kérdés

Nekem annyira nem szimpatikusak a homokozók....oké, hogy kutya nem mehet be, de macska simán bemegy, és a kakija nem túl egészséges, sőőőt.....

7,5 hós a fiam, hintázni már szoktunk, és ahogy látom, szinte minden homok, tehát mikor majd megy, nem tudom elkerülni, hogy homokozzon....de mit csináljak?figyeljem végig, és ne engedjem, hogy dörzsölje a szemét, bevegye a kezét a szájába?És elég ha letörlöm mondjuk popsitörlővel mikor megyünk?És amikor még csak mászik???ti megengeditek, hogy mászkáljon benne?

Lehet túlaggódom a dolgot, de annyi hülyeséget hallani, hogy miket lehet összeszedni a nyilvános homokozókban.

Arra gondoltam lesz neki egy a nagyiéknál, amit éjjel le lehet takarni....

Ti hogy csináljátok?

2011. máj. 31. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a többieket, csak a tapasztalataimat írom le.

Az én 2,5 éves fiammal persze már elkerülhetetlen a homokozás, de nem egyszer szedett már ki a puszta kezével macskakakit a homokból:-( Persze letörlöm nedves kendővel és felmegyünk kezet mosni, (nincs víz a játszón) de egy ilyen kicsi gyerek még nem biztos, hogy meg tudja várni, míg lemosod, anélkül, hohy bekapná a kezét, vagy beletörölné valahová.

2011. máj. 31. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:

naná :) imádja, sikongat örömében. 3 hete tud ülni, és azóta nem győz ásni a homokozóban. társaságban megyünk a játszótérre még másik két anyukával és babáival. mi popsitörlővel töröljük meg a babák kezét.

a lányom 10 hónapos, még nem vettem észre hogy bevette volna a homokos kezecskéjét a szájába.

2011. máj. 31. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:

végigolvastam a válaszokat és megállapítottam, hogy túl laza anya vagyok :)

mondjuk azt nem tudom, hogy melyik a rosszabb vagy egyáltalán rossz-e valamelyik. fél éves kora óta járunk homokozni és bizony nem egyszer megkóstolta. nem csinálok belőle nagy ügyet, rászólok, hogy nem szabad, kitörlöm a száját és megtörlöm a kezét.

már volt a sok homokevéstől hasmenése, konkrétan 2 napig homokot kakilt, alig bírtam lemosni a kakis homokot a fenekéről. ezt leszámítva nem lett semmi baja.

igaz, hogy megnézzük hova járunk, tiszta gondozott a játszónk

2011. máj. 31. 16:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Látom azért megoszlanak a vélemények, de ez jó, mivel tudom, hogy nem én vagyok túl aggódós.

És persze az is számít, hogy kinél milyenek a játszóterek....mert ami szüleimnél van, ott pl törött sörös üvegek is szoktak lenni, mivel szembe van a kocsmával:/Ma ott tuti nem engedem meg neki majd, hogy négykézláb mászkáljon.

Ja és vigyáztam egy kislányra még mielőtt megszületett a fiam, ő megértette, hogy nem homokozunk, szóval a fiam is megfogja szerintem.

2011. jún. 1. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!