Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy birjátok ezt anyagilag?

Hogy birjátok ezt anyagilag?

Figyelt kérdés
5 hónapos babám sajnos tápszeres lett. Elment a tejem. Hogy lehet ennyi tápszer költségeit birni? Felirja még az orvos?
2009. márc. 17. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Az én babám már az elejétől tápszeres.havi 14000 ft a tápszer úgy,hogy felírja az orvos.egyébként kötelessége felírni.mi milupa milumil ha start-ot eszünk.ez receptre 2000ft.De kérhetsz nem ha-s tápszert is az 900-1800 ft-ig kapható receptre.attól függ milyet választasz.egyébként az én babám 4,5 hónapos és most gondolkodom,hogy váltok valami olcsóbbra mert ez így már nagyon sok.
2009. márc. 17. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
még az jutott eszembe,hogy a tesz-vesz-en is lehet olcsóbban vásárolni tápit.
2009. márc. 17. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Szerbiábol irok és itt abszolut nem támogatja az állam a tápszert.Itt minden dobozért 100% kell fizetni.Lányom már 10hós és még mindég tápszeres.Mostmár napi 2-szer iszik.

Ő két hetes kora óta csak tápos.

Nos valahogy kibirtuk anyagilag.

2009. márc. 17. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nehezen bírtuk...ráadásul csak az 1-es tápszert írja fel a doki, a 2-es már teljes áron van.
2009. márc. 17. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok.Nekünk 2-es tápszert is ír fel előre a doki.tehát már most felír receptre amennyit kérek,és a baba fél éves kora után kiváltom.
2009. márc. 17. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

25000 volt a tápszer havonta, mert itt sem támogatja az állam. most HIPPet eszik...

ez van, megoldjuk, mert ő a legfontosabb.:)

2009. márc. 17. 16:22
 7/10 anonim válasza:
28%
szerintem lassan elfelejtheted a tápszert.lassan hozzászoktathatod a rendes főtt ételhez.Olcsóbb,és jobb is.
2009. márc. 17. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

5 hónaposan azért ne felejtse már még el a tápszert!!! Tejet még nem kéne adni neki, viszont a tejtermék szükséglete bőven fél liter egy ilyen idős babának (is).

Még egy évesen is reggel este 2-2,5 dl tejet vagy ennek megfelelő tápit kell igyon!!

2009. márc. 17. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég drága havonta a tápszer, de 6 hónapos koráig a doki felírja, aztán már nem. Sajna!
2009. márc. 17. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A dm, és a rossmann saját márkás tápszere fele annyiba kerül,mint a többi az összetétel pedig ugynaz, én összehasonlítottam.Még a dobozon szereplő szöveg is dettó az, mint a drágákon.A humana, nestlé, beba,stb.szerintem a márkát, meg a reklámot kell megfizetni. 5 hósnak mehet a kettes tápi, de ha nagyon félted várj még egy hónapot

2009. márc. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!