Anyós-após kérdés. Vélemények?
Én nem értem a nagyszülőket, és igen igazad van!
Én is tudnék regélni drágalátos anyósomról! Az édes!
A fiam 1 éves, 3 napos láz végén vagyunk, 38,5-39,5 közöt volt a hőmérséklete 3 napig, éjjel nappal, nem lehetett levinni neki semmivel. Vasárnap kezdődött, hétfőn szóltam anyósnak nem megyünk, mert beteg a gyerek. NA hát se hétfőn, se kedden nem telefonált, hogy hogy van a gyerek. Szerdán felhív, hogy eljönne megnézni, tegnap is akart, csak após nem tudott vezetni, és nem jöttek( egy városba lakunk). Azt hittem elküldöm a sunyiba...telefon nem létezik...és tegnap jött, ma megint nem telefonált...a csavar...van egy lányunokája, akit naponta felhív, ha beteg akkor tiszta ideg, aggódik érte, kiscsaj állandóan ott van , mert az anyja minden csak nem anya, és lepasszolja a gyereket, és heti 2* vesz neki ajándékot, az én fiam semmit nem kapott tőle a kötelező ajándékokon kívül, és kb 1000 ilyen alkalmat tudnék mesélni, de szerinte én csak beképzelem a dolgokat....szóval komolyan elegem van belőle. Nem értem miért ilyen, mindig normális voltam vele. NA mindegy,csak én panaszkodtam...
hozzánk is csak szülinapkor és névnapkor jönnek anyósék. nem értem őket, komolyan!
igazat adok neked, nem reagálod túl de én azon a véleményen vagyok hogy azért néha néha el kell vinni, csak kéne ismernie a nagyszüleit a gyereknek-gyerekeknek. tudom, sokan nem értenek velem egyet de én így gondolom, látom hogy a fiam mennyire örül nekik annak ellenére, hogy le se ... :(
testvéreméknél se rózsás a helyzet, a gyerekük fél éves kor óta nem találkoztak a nagyival, 3 éve :(
nem értem!!!!! :(
Egyáltalán nem reagálod túl, bár elképzelni sem tudom milyen lehet így élni. A gyerekeknek is rossz lesz, mert majd óvodás/kisiskolás korukban hallnak a többiektől történeteket a normális nagyszüleikről és felmerül majd bennük a kérdés, hogy őket miért nem látogatják.
Nagyon rossz lehet mindenkinek akinek ilyenek a rokonai.
Az én anyukám ha egy hétig nem látja a kislányomat már teljesen kétségbe van esve. Ha beteg naponta többször telefonál.
Anyósom sajnos messze lakik és ezért sajnálom is. Ő is érdeklődik legalább kétnaponta, hogy mi van velünk. Imádja mindhárom unokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!