Sajnos 2 hét múlva vinnem kell a 3 hónapos babámat átmosásra. Tényleg nem szabad két órával előtte megetetni? Miért? Nagyon fájdalmas lesz neki? Annyira aggódom miatta? Mire számítsak?
2011. máj. 23. 09:22
1/7 anonim válasza:
Bocsi az Off-ért, de ez engem is érdekel.
Azt megkérdezhetem, mi miatt kell átmosni? Szóval hogy milyen tünet volt, és mivel kezelték eddig? Köszi!
2011. máj. 23. 09:28
2/7 anonim válasza:
A nagyobbik fiamnak pár hónaposan 2X volt ilyen beavatkozása. a könny csatornába vezetik fel és átmossák. Utólag tudom elég veszélyes beavatkozás és szerintem teljesen felesleges is volt.
2011. máj. 23. 09:31
3/7 anonim válasza:
18 évvel ezelőtt volt mindez. Azt hiszem a Heim Pálba végezték a beavatkozást és érdekes h semmiféle zárójelentésünk sincs erről. Szegénykémnek biztos hogy fájhatott mert nagyon sírt. Általában a kék szemű babák szeme érzékenyebb, könnyebben begyullad. Maga a beavatkozás nem veszélytelen. Komolyan meg kell fontolni, hogy fontos-e a beavatkozás.
2011. máj. 23. 09:36
4/7 Maxima válasza:
Fiamnak 2 evesen csinaltak, havonta visszatero kotohartya gyulladas miatt. Egy fecskendot vezetnek le a konnycsatornaba es atmossak nekik. Nem faj csak kellemetlen, de a siras az miatt lesz hogy szorosan le kell fogni. En fogtam a kis testet, kezeit labait az olemben az asszisztens pedig szoritotta a fejet hogy ne tudja elrantani. Mire kimentunk a rendelobol mar semmi baja nem is volt neki. Kopogjam le, azota semmi baj nincs neki a szemevel. Mar 12 eves. Arra sajnos mar nem emlekszem hogy ehetett-e elotte vagy nem.
2011. máj. 23. 10:22
5/7 anonim válasza:
Tavaly mosták át a kislányomét a Heim Pálban 2 hónapos korában. Nem volt előtte kajatilalom, és az egész papírmunkával együtt 5 percig tartott. Maga a beavatkozás talán 1 perc volt.A könnycsatorna nyílásba (belső szemzugban fekete pötty) bevezetnek egy vékony szondát, és átmossák. Rutineljárás, nem fájdalmas, nincs utóhatása. A baba is csak azért ordít, mert szorosan kell tartani, de ahogy felveszed, megnyugszik.
Hallottam olyat is, hogy vidéki kórházakban akár altatják is a babát, ezért érdemes a Heim Pálba vinni, nagyon nagy a gyakorlatuk.
2011. máj. 23. 12:06
6/7 anonim válasza:
12:06 vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a 12 éves lányomét is ugyanott mosták át baba korában, és neki sem volt semmilyen probléma belőle.
2011. máj. 23. 12:13
7/7 anonim válasza:
Mi 3 hete voltunk a Heim Pálban ezért, addig sírt míg lefogták, utána már vigyorgott, és 5 percen belül végeztünk is :-) Ha nem muszáj azért nem vinném ismét, bár lehet mi nem ússzuk meg..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!