A felfújós ételek passzírozás után is felfújósak maradnak?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos koráig nagyon hasfájós volt.Most már betöltötte a 8. hónapot,imádja a főzelékféléket,de félek neki babot,borsót,stb. adni,nem akarom,hogy egész nap,sőt,talán még másnap is szenvedjen a pocakjától.2011. máj. 19. 09:51
1/1 anonim válasza:
Nem a passzírozáson múlik. Gondolj bele, ha a bablevesből csak a levét eszed meg, nem fúj föl?
Lehet, h a babád jól tolerálja a babot, borsót, káposztát. Próbáld ki, de először csak nagyon kicsi adagban. Én úgy csináltam, hogy amikor már elkezdtem a hozzátáplálást, a neki szánt főzeléken kívül mindig megkóstoltattam vele a mi kajánkat is. Ha vmi nem tetszett neki (az én tejemen + a kóstolt kicsi adagon keresztül), akkor azt nem erőltettem, visszatértünk rá később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!