Mikor vittétek először babátokat uszodába, strandra pancsolni?
Szerintem nyáro körül már nyugodtan viheted uszodába. Akkorra már kb. 8 hónapos körül lesz, ha jól számolom? Azt mondják, az immunrendszerük 8 hónapos korukra erősödik meg. Strandra én magam sem szeretek menni, ott sokkal több a vízben az elhanyagolt, ápolatlan ember, de persze lehet, hogy én vagyok finnyás. De van olyan ismerősöm, aki már 4 hónaposan vitte tavaly nyáron strandra a babáját.
Hogy miket lehet csinálni a babával? Szerintem ha van gyerekmedence, ott nagyon kellemesen el lehet tölteni az időt. (Itt nálunk a debreceni uszodában van, úgyhogy mi is oda megyünk majd hamarosan.) A gyerekmedence azért jó szerintem, mert ott neked nem kell lebegned, úsznod a vízben, amíg tartod őt, hanem kényelmesebben tudsz sétálni vele a vízben. Biztos élvezni fogja például, ha úszógumiba ülteted és csónakázhat, miközben hajtja magát a lábával, mint a kiskacsák :-) Vagy vigyetek labdát, vagy más fürdőjátékokat a vízbe! Már én is alig várom, hogy menjünk, bár nekünk a nyár lesz a megfelelő.
Hát mi még nem voltunk, de már csak azt várom, hogy jobb idő legyen és megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!