MIÉRT csinálja ezt néhány játszótéri anyuka, ez valami pszichés defekt?
Utálom a játszótereket!!!
Mindig belebotlok egy-egy zseni 10 hónaposba, aki már pacalt eszik, EGYEDÜL, persze beszél no és bilizik.
Miért kell vetíteni állandóan meg hencegni??
Én mindig őszinte vagyok: a gyerekem szép, aranyos, kedves és okos. De van, hogy rossz napja van. van hogy nem alszik éjszaka, és van, hogy a képemben landol a főzött ebédem, és ezek után van, hogy üvegest adok. (húúúúú)....
Ennyi.
Tökéletlen anya vagyok, de a gyerekemet imádom. Büszke is vagyok rá.
DE nem füllentgetek, no és nem boldog, boldogtalannak!
Vélemények?
:DDDDDDDDDDDDDMinden szavadat ,mintha én írtam volna Kedves Kérdező!Épp ma voltam méretni a lányom a védőnőnél,háááát csakis kis Einsteinek voltak ma is ott:D.Az én 10 hónaposom meg totka szakadtáből üvöltött és folyt a nyála,mert egész éjszaka vergődött,immár 6.hónapja.Bezzeg az ottlévők már 2 hetes koruktól alszanak végig éjszaka...SŐT a 7 hónapos már bilizik,és miaz hogy én még nem ültetem rá???:O)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ rosszúl vagyok ettől és mind azt mondja,hogy én negatív vagyok!Én nem így gondolom...szimplán csak nem vetítek!
Kedves Válaszolók!
Nem a neten lopom a napomat, hanem a gyerkőcömmel, a játszótéren, a konyhában, a boltban, a férjem munkahelyén(!)
nem unatkozom, hanem volt egy kérdésem.
Teljesen igazatok van, legyen is mindenki büszke a gyerekére, minden gyerek tökéletes a saját anyukájának-apukájának. Ez így van jól.
Én is szeretek hallgatni történeteket más gyerekekről, sőt, én kifejezetten vágyom is a segítségre, tanácsadásokra, ötletekre, mert első gyerek.
De, az, amikor megkérdezik a babám korát, és miután ez egyezik, kapom a kérdéseket, amelyekben majd megmérettethetünk. Igazából inkább röhögök, de azért egy idő után elég fárasztó.
Magamba nézek, és én ezt nem csinálom .
Pedig igen, büszke vagyok a gyerekemre nagyon!!!
De nem minden részlettel untatok másokat, (más védtelen anyukát) úgy gondolom, hogy egy beszélgetésnek nem akkor van értelmes, ha egy anyuka egy másik anyukának elhadarja, és bemutattatja a produkciókat a gyerekén sorban, hanem akkor, ha arról kapok tanácsot, hogy melyik pelenka jobb, és hol kapható friss paradicsom, nem aranyáron.
Én a dicsekedős, mesélős részt meghagyom a családomnak és a barátaimnak.
Nem érzek semmiféle kényszert, hogy előbb legyek a másik 3 ugyanennyi idős gyereknél.
És sajnos, az ilyen típusú anyuka, nem kedves biztatással mondja, hogy "nem izgulj, nekünk is így volt", vagy hogy "minden gyerek más ütemben fejlődik", hanem, egy vállvonással végigmér engem, és a gyereket, aztán mondja tovább..
Sokaknak nincsen erre receptoruk, ilyet nem illik csinálni.
Mélységesen szégyelleném magam, ha egyszer is ilyen tapintatlan lennék.
Egy biztos, ezzel a kérdéssel már túl sokat foglalkoztam, csak megteltem egy picit a legutolsó játszóterezésnél..
Holnap megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!