MIÉRT csinálja ezt néhány játszótéri anyuka, ez valami pszichés defekt?
Utálom a játszótereket!!!
Mindig belebotlok egy-egy zseni 10 hónaposba, aki már pacalt eszik, EGYEDÜL, persze beszél no és bilizik.
Miért kell vetíteni állandóan meg hencegni??
Én mindig őszinte vagyok: a gyerekem szép, aranyos, kedves és okos. De van, hogy rossz napja van. van hogy nem alszik éjszaka, és van, hogy a képemben landol a főzött ebédem, és ezek után van, hogy üvegest adok. (húúúúú)....
Ennyi.
Tökéletlen anya vagyok, de a gyerekemet imádom. Büszke is vagyok rá.
DE nem füllentgetek, no és nem boldog, boldogtalannak!
Vélemények?
Mikor azt mondtam, hogy nem akarok játszótérre menni a gyermekemmel, akkor sokan felszisszentek. Pedig én is utálom Ha őszinte lehetek, akkor nem érdekel, hogy "az én gyerekem sokkal jobb és szebb és okosabb". Nekem erre nincs szükségem.
A játszótereket próbálom elkerülni, és a számomra is kedves anyukákkal megpróbálunk máshol találkozni. Olyankor tudom, hogy egy "átlagos anyuka átlagos gyermekével" játszik az én "átlagos" gyermekem. S senki nem akarja lepipálni a másikat.
S már nem is érdekel, hogy másoknál mi, hogy működik, mert pontosan tudom, hogy ameddig vigyorog a lányom és én is boldog vagyok, addig semmi, de semmi gondom nincs!
:) én bár nem utálom a játszótereket, igaz nem szívesen megyek, éppen ezekért amiket leírtál:) az én fiam 2 hét múlva 18 hónapos nem beszél és még nem is jár csak néhány lépést tesz , aztán sír:) fél...:)de nagyon okos, csodás baba:) és én is utálom, hogy úgy néznek a gyerekemre mint egy fogyatékosra, csak mert nem szalad még...
de a gyerek meg imádja...így kénytelen vagyok menni :)
viszont akin látom, hogy olyan, azt jól elkerüljük:)
szerintem jó anya vagy és ez számít:) egyébként a minap az jutott eszembe, hogy mi felnőttek is tök mások vagyunk és az nem fontos? van olyan anyuka, aki még egy rántottát sem tud csinálni... van aki meg mindenben szuper:) csak ha egy baba nem rohangál másfél évesen az a gáz? miközben az összes szakember azt mondja, hogy nyugi jobb a késői járás... megértelek - zokogtam én más jó sokat a szuper gyerekek szuper anyukái miatt...:) és hülye voltam, hogy kételkedtem egy pillanatot is a fiamban. :)
Egy a lényeg: mindig te füllents nagyobbat!
Pl.:a gyerekem szép, aranyos, kedves és okos.
A többieket meg enni fogja a penész. Nem is mennek oda többet.
U.i.: még azt is mondhatod, hogy a te apukádé a legnagyobb a világon.
Off:Apukádé a legnagyobb?????????????Mi???????????
Én még apukámét nem láttam....
Pedig itt milyen jól elbeszélgettek, lányok.
Pont így kellene a játszótéren is. :))
Mindenki ilyen, csak nem veszik észre. Hány, de hány ilyen kérdést olvastam itt mint a tied..igazából nagyon nehéz megkülönbözteti hogy ki dicsekszik és ki mond igazat.
Ugyanis: sajnos sokszor ha egy 7 hónapos baba feláll a kiságyban és ezt anyukája elmeséli valakinek, az a valaki már rosszmájúan mondja másnap a barátnőjének (vagy itt) hogy képzeljétek xy milyen nagyzolós. Holott nem nagyzolós, hanem egy büszke édesanya, mint BÁRKI. Csak épp mindenki mást mesél el. Te is leírtad hogy a gyereked szép aranyos kedves okos. Mindenki dícséri a sajátját, csak ki így, ki úgy, ebben nem látok semmit.
Pont azért, mert ha a játszón a szomszéd csaj azt mondja hogy a babája 8 hósan beszél, honnan a fészkesből tudjam hogy csak henceg, és nem pedig igazat mond? Miért kezdjem el szidni, hiszen azért mert az enyém még mindig nem beszél 1 évesen sem, a másé sem beszélhet? Vagy ha igen, akkor már rögtön hencegésnek titulálom?
Szavaljon a Jucika fia Petőfit, és Jucika mesélje csak el, hiszen büszke a kisfiára, és szívesen meséli másoknak. Ez teljesen természetes dolog, soha nem beszélnék ki senkit azért mert a gyerekét ajnározza, hiszen ezek vagyunk mi anyák, végtelenül büszkék arra is ha kicsink először fúj nyálbuborékot, miért ne beszükélkedhetnénk el arra is ha először szólalt meg? Történetesen hamarabb mint a játszótéri Marikának a gyereke, és akkor mi van? Azért mert hamarabb, akkor Marika már hencgésnek veszi? Én nem fogom, én mindig szívesen meghallgatom hogy más kicsije mikor mit csinált mert az anyai büszkeség természetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!