A pszichés betegségeket (pánikbetegségeket) háziorvos is tudja kezelni?
A pszichés betegségeket(pánikbetegségeket)háziorvos is tudja kezelni?
Egyre több tünetem jön elő.Nehézlégzés,nyeldesés s már 2 napja nem múló ásítozás.
Vagy tudnátok valami jó szakembert ajánlani?
Jobb a magánorvos?
Mennyit kell fizetni?
Régebben volt egy orvosom,mikor jöttek elő a tünetek csak elszaladtam hozzá,de ő sajnos elköltözött nagyon messze.
Most itt állok s nem tudom,hogy hova induljak?
Nem tudtok ajánlani valakit Budapesten?
Én pánikbeteg vagyok. Háziorvosom diagnosztizálta, miután már minden vizsgálatra elküldött, olyan tüneteket produkáltam. Nehézlégzés, kar zsibbadás, nyelési nehézségek, gyomor fájdalom. Voltam cardiologián, gasztroenterológián, nyaki és hasi UH-on, sehol nem találtak semmit. Háziorvosom kiírta a Frontin-t, és mentem pszichológushoz. Az SZTK-ban alig volt időpont, úgyhogy maszekot kellett keresnem, aki szintén a Frontin-t írta ki.
Biztos, hogy pánik beteg vagy? Lehet, hogy csak ki vagy merülve, bár nem ismerem az életviteled, de sokszor egy kiadós vitamin kúra hatásosabb. A háziorvosodnál kezdj mindenképpen, és majd ő megmondja hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!