Miben és mennyit és mikor segít párotok fél év körüli babátokkal kapcsolatban?
Munka után,hétvégén.?Kíváncsi lennék rá.És mit dolgozik a férjetek?Csak,hogy mennyire fáradt munka után.
Köszönöm.
Férjem mérnök. Ő benn szellemileg fárad, de oda-vissza napi 50 km-t bringázik minden nap. Természetesen nagyon fáradt, hangot is ad mindennek:D Persze mindig a babának örül, mosolyog (kicsit mellőzve is érzem magam), utána beül fürdeni, eszik, netezik. Ezek köben megzavarni sem lehet. Na, ezek után kommunikatív állapotba kerül:)
Hát nevet a gyerekre, ölbe veszi (20 mp-re kb.), és leteszi. Nagyjából ennyit játszik vele, amikor látom. Este ő fürdet (mindent én készítek ki, ami cirka 5-ször annyi idő:D)
Én etetem, én teszem le.
De mivel heti kétszer este én járok el edzésre, akkor ő vigyáz rá. Akkor nem tom hogy zajlanak a dolgok, bár egy kandikamerát szívesen felszerelnék:) Ételt mindig előkészítek (tejpépet vagy tápot), csak cumimelegítőbe kell betenni a kimért vizet a cumisüvegben, ráönteni a kimért port, ezt ha nagyon hangosan okvetlenkedik a kisfiam, hogy éhes, akkor hajlandó megcsinálni. Én előtte bepelusozom. Ruhát baleset esetére kikészítek.
Hétvégén kirándulunk, vendégségbe megyünk vagy jönnek. Akkor minden rend borul, szóval nem foglalkozik semmit különösebben egyikünk se a gyerekkel. (más babákkal játszik, más játékaival vagy élvezi az állatkertet vagy a kirándulást).
Hétvégén is én etetem. Mondjuk észrevettem, hogy másnál csak nyammog a babám pár falatot, nálam meg gond nélkül elpusztít jelentős mennyiségeket.
Főzés háttérbe szorul nálunk, hétközben rendelek, hétvégén néha főzünk (ő normál kaját, én sütit), de általában rokonok vagy üdülési csekkes kis étteremben eszünk, amerre épp kirándulunk.
Az én párom se segít semmit... Sőt, alig van itthon, szinte csak enni és aludni jár haza.
Ő vállalkozó az építőiparban. Egyedül dolgozik, most már augusztus óta ugyanazon a helyen. Sose jár haza időben, pedig szerintem ha szépen beosztaná az idejét, akkor legkésőbb fürdetésre haza tudna érni, de mióta megvan a gyerek, azóta 10előtt nagyon ritkán van itthon.
Az én kislányom 2 hónapos. Nagy ritkán, amikor itthon van, akkor ha a kezébe nyomom a cumisüveget, akkor megeteti (a fürdés utáni kaja mindig tápszer, amúgy szopik), és 1,5 hónap után egyszer levetkőztette fürdés előtt, meg felöltöztette utána (persze segítséggel). Fürdetni nem akarja, és nem is fogja, ezt meg is mondta. Imádja a lányát, de általában csak aludni látja. :( A háztartásban se segít, nem mosogat, nem porszívózik, nem rak rendet. Minden rám szakad. Nekem nagyon nem jó ez így, de változásban nem is reménykedek. Talán majd ha nagyobb lesz a gyerek, és lehet vele már játszani, talán akkor. Pedig szerintem most is lehet vele. Ha beszélgetek vele, válaszol, mosolyog. Hatalmas öröm van benne. Látni azt, ahogy minden nap mutat valami újat.
Irigykedek azokra, akiknek rengeteget segít a párjuk...
8/fél 9-től dolgozik kb 3-4-ig(ügyvéd).Utána megy teniszezni 6-ig.
Miután hazajön vacsizunk,utána közösen vagyunk a picivel.
Ő fürdeti,felkel hozzá éjszaka,5-6 körül megeteti(tápszeres a kislányunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!