Mivel mossak, hogy tényleg minden hófehér legyen?
én éjszakára beáztatom a koszosabbakat és reggel kimosom magasabb hőfokon és hófehérek.
Éjszaka ázik Domestos fehér ruhákhoz áztatóban és reggel amikor mosom Arielt teszek a gépbe és fehérek. próbáld ki.
Én a fehér ruhákkal könnyen vagyok, mert ha foltos, mindjárt kiöblítem, beáztatom áztatóba és kis cloroxba. Ha makacs a folt, vagy kakis lesz valami, mindjárt teszek rá coloroxot, átmosom és kézzel kimosom.
Mosás előtt a piszkos ruhát áztatom , a fehérbe teszek egy kis cloroxot is.
Én a színesekkel vagyok bajban, mert azt nem cloroxozhatom:-(...
clorox, vagy a profiban kaphato clormax-ot szoktam használni.
Főleg a textilpelenkákhoz. Persze a védőnő lecseszett, hogy felmarja a baba bőrét, de én akkor is jól beáztatom, kimosom kézzel, majd megy a sima mosásba.
Eddig nem lett tőle baja, remélem ezután sem lesz , mert tényleg fehérek lesznek a fehér ruhák.
A színessel gondom van nekem is , de kézi mosással kijön a folt.
A vanish nem jó erre, mert a gyümölcsök apró részei , főleg a banán megtapad a ruhán mint a tépőzár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!