Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek hogy hófehér és...

Mit tegyek hogy hófehér és csillogó, egészséges fogaim legyenek egynap kb, hányszor mossak fogat? Folyt. Lent:

Figyelt kérdés
tudnátok ajánlani olany cuccokat ami segít ebben nekem láttam haverjam is használnak szereket fogfehérítő és ajakbalzsam stb és az ínyükre is szoktak valamit kenni (de szégyelem megkérdezni őket kiröhögnének)kérem írjátok le melyik a legjobb fogkrém márka és fogkefe (elektromos vagy rendes) és milyen szereket lehet még használni amik segítenek szebbé tenni mosolyom és ezzel jobb közérzetet nyújtanak számomra köszönöm mindenkinek. jah és olyan szer van ami a szemfogamon lévő fehér foltot kb 2 éve rajta van nem fogkő és nem hiszem hogy fogszuvasodás csak egy fehér pöty a zománcon és nem tom eltüntetni eléggé zavar.
2009. szept. 23. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt használom, nekem nagyon bejött.

Amúgy meg nem értem, miért nem lehet megkérdezni a haveroktól, hogy ők mit használnak. Ja, és légyszi tagold már a mondataidat, mert így eléggé követhetetlen!

2009. szept. 23. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod bocsánat hogy nem tagoltam síettem am mennyi egy ilyen éh hol lehet beszerezni?
2009. szept. 23. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Elektromos fogkefe az jobb lesz. Először is menj el a fogorvoshoz fogkőleszedésre és polírozásra már ettől fehéredni fog a fogad aztán pedig Sensodyne Whiteningel mossál fogat. Nekem ez bevált épp tegnap dícsérte meg valaki,hogy milyen szép fehérek a fogaim.
2009. szept. 25. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Sensodyne Whiteningel ezt honnan tudom beszerezni gyógyszertár?
2009. szept. 25. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, hát onnan lehet beszerezni, ahonnan linkeltem, onnan rendeltem én is.
2009. szept. 26. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, a fogszín öröklődik, tehát sokat nem tudsz változtatni rajta, de azért javíthatod (pl. Perl Weiss nagyon hasznos). Maradnak a rendelői fogfehérítések, ezek kb. 10-15 ezertől kezdődnek.
2009. nov. 13. 16:27
 7/7 anonim válasza:
hee?
2015. márc. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!