1 éves fiamat kereszteljük, a hófehér ruhához nagy rosszul fest a kék szandi?
Figyelt kérdés
Ez az egy cipőnk van..Most vegyek ezért egy fehéret?Más mit adott rá?2010. júl. 17. 15:41
1/14 anonim válasza:
Szia!
Mi nem cipőt adtunk rá,hanem fehér ruha anyagú kistutyit.
2/14 A kérdező kommentje:
Mekkora babára adtad? az enyém már jár, akkor is ráadnád?
2010. júl. 17. 15:50
3/14 anonim válasza:
Akkor ne adj rá tutyit. Hát, én vennék egy fehér szandit. Már mindenhol akció van, szerintem max.2000-3000-ért bárhol találsz.
4/14 anonim válasza:
Másfél éves kisfiamat fehér rövid ujjú ingben, törtfehér lenvászon nadrágban és fekete szandiban kereszteltük. Én sem vettem 20 perc kedvéért fehér cipőt. Szerintem így is nagyon csinos volt.
5/14 anonim válasza:
Szerintem vegyél valami olyat, amit máskor is tud majd hordani. Amúgy sem árt, ha nem csak egy cipője van.
6/14 anonim válasza:
Szia!
Én a kínaiban vettem egy fehér szandit, tök olcsón. Sajnáltam volna több ezret kiadni érte, a fehér egy kisgyereknél úgy sem marad sokáig fehér. Egy kicsit nagyobbat vettem, aztán ősszel benti cipőként használtuk.
7/14 anonim válasza:
Vegyél egyet, deichmanban 2000-3000 ft akciósan, és nagyon szépek. Vagy vehetsz topánkaszerűt egy számmal nagyobbat, és jó lesz ősszel is!
8/14 anonim válasza:
Igen vegyél, egyszer keresztelik csak a gyerekedet nemigaz?
Te felvennél hófehér ruhához kék cipőt...szerintem nem....
9/14 A kérdező kommentje:
Kisfiúnak nem biztos, hogy találok fehér szandit.Egyébként csak hófehér ruhában lehet keresztelni?Mi lenne ha kék lenne a nadrágja?
2010. júl. 18. 11:21
10/14 anonim válasza:
15:53-as vagyok.
Nyugodtan lehet a nadrág sötét. Rokon kislányt is sötétkék plüss szoknyácskában keresztelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!