Hogy oldottátok meg a keresztelö utánni ebédet (volt egyáltalán, fontos? ), éterem-othon, és a baba hogy viselte (mekkora volt)? Az akkor 7 honapos fiamat kereszteljük de félek hogy nyügös lessz mert 12:15re kell meni utána kaja akkor mikor alszik?
Szia!
Tapasztalatot nem tudok írni, nálunk nem volt, de amit írtál az alapján én otthon tartanám.
Mifelénk szokás utána a vendégelés. Csinálj egy nagy adag egybesült fasírtot, két, esetleg háromféle salátát, vagy szendvicseket. Olyan kajákat, amikhez nem kell feltétlenül leülni.
Nekünk is nemsokára keresztelő, a lányom akkor lesz 7 hónapos. Én is félek az időzítéstől, remélem sikerül kitalálnom vmit, hogy ne nyűglődje végig az egész ceremóniát.
Mi 2 szobás panelban lakunk amúgy, és 7 felnőtt+2 gyerek lesz meghívva - mint szűk család.
Hideg kaják lesznek meg egy kis aprósüti (vagy torta, ezt még nem döntöttem el). Szerencsére anyósom is jó fej volt és felajánlotta hogy segít a kajáknál, így pl fasírtgolyókat ő készíti el, anyám meg franciasalit hoz.
Esetleg te is megbeszélheted a rokonokkal, - ha ilyen viszonyban vagytok -, hogy esetleg egy kis sütit vagy vmit hozhatnak ők is. Nálunk minden családi ünnepség ilyen "batyuzással" működik :)
Az étterem szóba sem jöhet, deviza lakáshitelünk van... :(
a fiam 7 hetes volt... (anyósom akaratára muszáj volt ilyen korán megkeresztelni).
a temploman ébren volt, a kaja étteremben volt, azt végigaludta.
de szerintem felesleges a felhajtás. ez nem esküvő, sokkal meghittebb dolognak kellene lennie, amit én sajnos nem tudtam megadni a fiamnak.
teljesen jó ha otthon lesztek, 11en elfértek addig, amíg eszik a család vmi hidegtálas kaját meg sütit. nem lesznek ott egész nap, gondolom. ha látják, h a baba fáradt, hagyni fognak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!