Combicica kérdése:
A csecsemő ruháját mivel mossák ki és öblítik rutinos anyukák? Hagyományos mosóporral vagy mosódióval?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 11:11
1/9 anonim válasza:
ariel mosókapszulával mosok már jó ideje, öblítőt nem használok. de a mosódióról is sok jót hallottam már. a nővérem pl. azt használja.
2/9 anonim válasza:
Én Persil Sensitivet használtam és Gabi öblítőt a kisfiam kb. 9 hónapos koráig. Utána már átálltam más mosóporokra, öblítőkre is, mindig váltogatom. Nem érzékeny a gyerekeim bőre.
3/9 anonim válasza:
Mi kulfoldon elunk es itt lehet kapni kimondottan babamosoport ami illatmentes, oblitot nem hasznalunk, vedononk nagyon ellenezte allergia es asztma szempontjabol, helyette atlatszo ecetet ajanlott ami nagyon bevalt, jo tiszta illata lesz tolle a ruhaknak.
4/9 anonim válasza:
Mosószóda és mosódió frosh öblítő! frosh termékek már a tescoban is vannak!
5/9 anonim válasza:
folyékony tomi+lenor sárga, vagy kék öblítő
szemeztem már a mosódióval is, de nem tudom, a férjem olajos ruháin segítene-e?:) de lehet, hogy majd kipróbálom csak a babaruhákhoz és az enyémekhez, úgyis külön mosom a munkásruhákat.
6/9 anonim válasza:
Én dreft baby mosószert és Lenor vagy Silan Sensitive öblítőt használok.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Kipróbáltam a mosódiót, nekem nem jött be. Így mosószerből Ariel, öblítő viszont vagy ecet vagy Frosch. Most tervezem az Arielt is lecserélni Frosch folyékony mosószerre.
8/9 anonim válasza:
Én folyékony mosószerrel mosok (MPD), a mosódió nem igazán vált be, ez a mosószer meg legalább foszfátmentes, környezetbarát.
öblítőt nem használok, a fehér ruhákat is ezzel mosom, de ahhoz veszel még mosószódát, mert úgy látom nem elég fehérek.
Árban is ezzel jövök ki jól, mert rögtön van felmosó-tisztító és mosószerem.
9/9 anonim válasza:
lidl mosószer és jelenleg DM-es öblítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!