Tiszta ideg vagyok! Hogy gondolják emberek, hogyha kisbabához jönnek látogatóba, akkor sem a cipőt nem veszik le sem a kezük nem mossák le? Ráadásul még a habtapi szőnyeget is összejárják cipővel!
szóltam szépen, erre keözölték velem, hogy ráérek felsöpörni, felmosni, miután elmentek.
hát teljesen felháborodtam!
ráléptek a cipőjükkel a habtapi szőnyegre, pedig van hely mellette körben bőven. már bocsánat de azon csúszik-mászik, hempereg a gyerek, rágcsálja. a válaszuk: majd letörlöm.
a kézmosást már tényleg csak említés szinten hozom fel, temetőből jöttek, temetésről ezek a rokonok, az éppen erre jártak kategória címén.
hát búcsúzáskor mondtam nekik, hogyha legközelebb sem hajlandóak lehúzni a cipőjüket, sem kezet mosni, akkor inkább ne is jöjjenek.
miért ilyen pofátlanok bizonyos emberek?
nem hiszem el.
Nálunk is ez volt és közölték hogy mi rosszul neveljük a gyerekünket és nem hagyjuk hogy egyen egy kis koszt és bacit. Semmi ellenállóképessége nem lesz a fiamnak.
Hát ha ezen múlik akkor nem is lesz!!! Aki ilyen tapintatlan (finoman szólva), az ne jöjjön hozzánk! És akkor még én voltam a rossz!
Szóval megértelek! Sajnos vannak ilyen b.... emberek, de tényleg nem kell ilyen kedves rokon senkinek.
én az ilyet be se engedem előszobán túlra...
jó a kialakitása a lakásnak,előszobából nyilik a fürdő meg a többi helység,ki se nyitom a nappali ajtót,amig le nem huzalkodott mindenki,hanem tessékelem őket a fürdő felé kezet mosni...
volt már aki sértődött mert azt mondtam h ha marad cipőben,akkor az előszobában beszélgetünk...
Én alapjáraton szólok mindenkinek akin látom,hogy nem éri fel ésszel,hogy vegye le a cipőjét. Persze normálisan,de ezért nem érzem magam bunkónak! Ha valaki más házába megyek, elfogadom a szokásait, a szabályait. Nálunk az a szokás,hogy levesszük a cipőt. A baba előtt sem volt divat cipőben járkálni. Pláne,hogy padlófűtés van!
Már eleve, amikor engedem be a vendégeket a házba, odaszólok,hogy itt tudjátok a cipőt levetni. Tényleg csak úgy,mintha mutatni akarnám, úgy mellékesen. Eddig még mindenki vette a lapot. A kézmosás már másabb, bár hála Istennek, eddig két ember kivételével minden látógatónknak eszébe jutott,hogy meg kellene mosni. De ha nem arra is van taktikánk,úgy hogy ne is sértsük meg a vendéget! A férjemnek odaszólok,hogy fogja már megy a picit, errő hangosan vissza,hogy mindjárt, csak megmossa a kezét, mert minden összefogdosott!:) Na ebből tuti megérti mindenki!
Egyébként nagyon bunkó módon viselkedtek a látogatóid! Amilyen vehemens vagyok,tuti elküldtem volna őket a sunyiba!
Én is tiszta ideg lennék,ettől teljesen kiakadok én is:)
Mi az hogy nem veszik le a cipőt?? ez olyan bunkóság? Otthon is cipőben mászkálnak?
A kézmosást én mindig úgy oldom meg, hogy van kétféle folyékony szappan a fürdőben, és amikor jön valaki hozzánk, akkor előre szólok, hogy kézmosáshoz a fertőtlenítős szappant használja inkább:) Így még ha nem is akar kezet mosni, akkor is megy:)
Totálisan megértelek!!!
Nálunk a dédpapa ilyen!! A fiam 2 hónapja mászik, azóta senki nem jöhet be cipővel. Aki látja, hogy a földön vannak a játékok, a játszószőnyeg, habtapi azonnal veszi is le a cipőjét. Kivéve a dédpapa. Övé volt régen a ház, így azt hiszi, szabadon ki-be járhat még mindig.
Első alkalommal szóltam, amikor már félig a szobában járt, hogy vegye le a cipőjét. Kiment, de nem vette le. 2 nap múlva jött, nyitott be az ajtón, miközben és a legbelső szobában etettem cumisüvegből a fiam. Végigment a habtapin, a játszószőnyegen és persze a belső szobán cipővel és fennhanngon kérdezi, hogy jöhet-e játszani a gyerekkel. Ránéztem jó rondán és tessékeltem kifelé, mire észrevette magát és röhögve annyit mondott, hogy jaj, megint bejöttem cipővel. Ezt még egyszer eljátszotta, utána a párom szólt rá (az ő nagyapja, hozzáteszem, fittebb, mint én és szellemileg a toppon van, erre nem lehet fogni), no azóta legalább az előszobában leveszi a cipőt, bár ott is mászik a fiam, de haladás, hogy nem trappol át mindenen. Én is iszonyat mérges tudok lenni ilyenkor, alap, hogy nem megyünk be cipővel SEHOVÁ, főleg nem, ha baba van, de még inkább nem, ha a baba épp kúszik-mászik. Hihetetlenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!