Tiszta ideg vagyok! Hogy gondolják emberek, hogyha kisbabához jönnek látogatóba, akkor sem a cipőt nem veszik le sem a kezük nem mossák le? Ráadásul még a habtapi szőnyeget is összejárják cipővel!
szóltam szépen, erre keözölték velem, hogy ráérek felsöpörni, felmosni, miután elmentek.
hát teljesen felháborodtam!
ráléptek a cipőjükkel a habtapi szőnyegre, pedig van hely mellette körben bőven. már bocsánat de azon csúszik-mászik, hempereg a gyerek, rágcsálja. a válaszuk: majd letörlöm.
a kézmosást már tényleg csak említés szinten hozom fel, temetőből jöttek, temetésről ezek a rokonok, az éppen erre jártak kategória címén.
hát búcsúzáskor mondtam nekik, hogyha legközelebb sem hajlandóak lehúzni a cipőjüket, sem kezet mosni, akkor inkább ne is jöjjenek.
miért ilyen pofátlanok bizonyos emberek?
nem hiszem el.
én erre azt mondom neked,ha még nincs is baba,akkor is pofátlanság akárkihez is cipővel bemenni.én még anyuéknál is leveszem a cipőm ha bemegyek a szobába.egyszer volt rá példa hogy öcsém betrappolt cipővel,akkor még terhes voltam.szóltam neki hogy tudod nálam mi a rend,cipőt le.erre anyám:ne csináld az agyad!lehet nálunk ez van,nálam nem.azóta mindenki leveszi a cipőjét.
még jó hogy nem sáros cipővel trappoltak végig.de ez tényleg durva hogy a habtapit össze járják cipővel!!!
jogos a felháborodásod!egyet értek veled!
Nálunk is az a szokás, hogyha valaki idejön (3 hónapos a kisfiam), kézmosással kezdi, de ez egyértelmű akkor is nekem, ha nincs baba a háznál, ha utcáról jövök akkor kezet mosok.
Múltkor apósék jöttek, senki nem mosott kezet, hanem kivették a gyereket a kezemből (másik kedvencem.....) mire férjem kérte őket hogy előbb mossanak kezet. Erre apósom leállt vele vitázni hogy milyen jogon küldjük el őket kezet mosni???
Gyűlölöm az ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!