Csecsemő + 4 macska 74 nm-en?
Aztahéccencségit!!!! :-)
Végig sem birtam olvasni az irásod!!!!FÉRGESEK???BÜDÖSEKKK???!4EN?????SAJÁT SZOBÁBAN????FUJ!!!!!
Mond az neked valamit hogy T O X O P L A Z M Ó Z I S ? ? ?
Meg egy rakás más nyavalya?Hát bocsi,de amiket lertál már attól rosszul lettem.PEDIG ÁLLATBARÁT VAGYOK!!!!Ez igy nagyon nem okés,vagy dobd ki azokat a macskákat az ablakon,vagy valahova tüntessétek el őket,azt a szobát meg csináljátok meg a gyereknek.Ha a párod meg nem megy bele,huzzz onnan a fenébe.
A párod egy állatkinzó aki veszélyezteti a saját gyereke életét és egészségét! Mert ugy olyat még nem hallottunk ugye hogy kiéhezett,bezárt házi macska ölt meg csecsemőt ugye???
Ha ti akartok lenni a következők csak rajta.Szerintem egyébként mutasd meg neki a válaszokat,ha ennyi ember véleménye nem elég neki akkor menjen a bányába dolgozni,és vigye a macsakáit is.
Nekem egy macska is sok, mert undorító állatnak tartom őket, de ekkora helyen, ráadásul gyerek mellett...nem egészséges. Tudod mit? Tedd ki a férjedet a macskákkal együtt!Mehetnek mind az öten!
Amúgy sajnállak, hogy ilyen bolond férjed van. Szóljál titokban a tulajnak, hogy tetesse ki a macskákat a lakásból.
Most tényleg nem értem miért szerencsétlen macskákon kellene elverni a port..... Most őszintén? Ők miről tehetnek? Hogy hülye gazdáik vannak? Egy menhelyre kellene vinni őket vagy szólni az állatvédőknek! Nem a macskák hibája, hogy ápolatlanok, büdösek, koszosak.Én ismerek olyan családot ahol több cica is bent él és amíg észre nem veszed őket, eszedbe sem jutna hogy állat van a házban. Ez igényesség kérdése.
És egy válaszoló jól írta, mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Segíts magadon, ne panaszkodj!
Amúgy szegény kérdező már így is iszonyatos zsákutcába futott ezzel a kapcsolattal, gyerekkel. Szomorú, amikor valakit csak a muszáj tart egy kapcsolatban. Most megmondom, hogy nem lesz hosszúéletű a dolog.
Hogy a francba tudsz együttélni egy olyan emberrel és pláne szülni neki, aki inkább a macskákat választja helyetted és a gyereke helyett????????????????????
Legyen már benned tartás!
Köszönöm a válaszokat. már a kérdés nem kérdés. Bár sokan nem arra válaszoltak... Sokminden lenne leírni hogy mi hogy volt, ahoz hogy megértsétek ez a szituáció hogy alakult ki. Abban viszont biztos lehettek, hogy nem ebbe az emberbe szerettem bele. Ha kíváncsiak vagytok rá a megoldás hogy ő kivett egy albérletet a világ másik végén és viszi a cicáit is ( persze engem itthagy 5-én kéne fizetni az albit...). Úgyhogy nekem már nincs mit csinálnom. Gondolkozok hol tudnék dolgozni... majd lesz valahogy.
Azt már nem fogom leírni. Nem kell több bírálat sem. Épp elég hogy elhagyott a szerelmem és a gyermekem apja semmivel a kezemben. Van elég gondom így is. Ennyi válasz elég volt. Köszönöm
Komolyan sajnálom. Tényleg. De nem a macskák voltak itt az egyetlen gond, ebben biztos vagyok. Egy jó kapcsolatban ilyen egyszerűen nem fordulhat elő.
Kitartást, sok erőt ebben a nehéz helyzetben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!