Csecsemő + 4 macska 74 nm-en?
Na ott pakoltam volna össze amikor a macskákat választotta.A párod h.lye,már ne is haragudj.Ha a gyereke és helyetted a macskái kellenek,hát én elgondolkodnék de nagyon........
Mellesleg nekünk is volt macskánk,gyönyörű perzsa.....addig amig meg nem támadta a gyereket.Máig magán viseli a nyomát,pedig a macsek kezes volt!!!!!!!
Mi elajándékoztuk,ha a férjem a cicust választotta volna,most vele élne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A védőnő sem fogja ezt szerintem jó szemmel nézni...
Nekünk is van egy 2 éves yorkie kutyusunk(bár inkább az enyém :D),de amikor megtudtuk,hogy jön a baba,akkor leszoktattuk a földszintre.Ő nem büdös (kutyakozmetikusnak hála érte),nem bolhás,nem férges,nem beteg,semmi baja nincs,de azért mégis egy kutya...Imádom őt is a picinkkel együtt(aki most már 7 hónapos és még semmi baja nem volt a kutyától,szeretik egymást),olyan Ő is,mint egy kisbaba,de tényleg bármit behozhat az udvarról,amikor kimegyünk vele.
Én a helyedben rá keresnék a neten a macskák által okozott betegségekre meg hasonlókra és megmutatnám a páromnak...Egy pici baba szervezetének ez nem való.
A gyereket meg nem lehet örökké egy szobában tartani,kell neki a változatosság,még akkor is,ha pici!
Hát, nemcsak egészségügyi, de egyéb problémák is lehetnek. Valóban, a védőnő ki fog menni hozzátok, és hidd el, ezt nem fogja engedni. Ha tényleg komolyan veszi a szakmáját, akkor be is jelentheti az illetékes szerveknek. Egyébként sem lehet 2-nél többet tartani lakásban! Ráadásul ha olyan mint a mi védőnőnk (van egy yorkink), akkor el fogja kérni az állatok eü. könyvét, amiben benne vannak az oltások és féreghajtások ideje és száma is. Nekünk rendesen átlapozta, megnézte, pedig nem vagyunk koszosak, büdösek, jóban vagyunk vele, de azt mondta, hogy tényleg meg kell győződnie arról, hogy nem lesz baja a picinek a kutyus mellett :)
Elég szomorú, hogy a macskákat választotta! Valószínűleg nem vett elég komolyan! Ha kell, hagyd ott, aztán majd rájön, hogy mi (ki) a fontos!
Egyébként, a tulaj tud a macskákról? Mert akár feldobhatod a párod nála...
Majd jelentkezz, hogy mire jutottatok, nagyon kíváncsi vagyok!
18:08 vagyok
Ha nekem ezt mondta volna a párom,hogy pakoljak terhesen,akkor én úgy ott hagyom,hogy köpni-nyelni nem tudott volna.
Mi lesz akkor,hogyha akkor is rájön ez az "állapot" ,amikor már ott lesz a baba?!Majd akkor kihajít a lakásból a pár hetes/hónapos csecsemővel és mehettek,amerre akartok?
Én a helyedben elköltöznék onnan,amilyen gyorsan csak lehet...Nagy a házunk (fent "csak" 4 szoba van),de én ragaszkodtam ahhoz,hogy a kiskutyánk lent legyen a földszinten.A szüleidhez nem tudsz elmenni?
Vagy ha nem akarsz költözni,akkor a rokonokhoz is elvihetnétek a cicákat és ott még meg is látogathatnátok őket.
"Kevesen tudják, hogy a macskák fogékonyak az ember influenzavírusaira is, ezeket terjeszthetik.
Mint általában a betegségekre, ezekre is fogékonyabbak a még relatíve fejletlen immunrendszerrel rendelkező csecsemők. Külön felhívjuk figyelmét a Toxoplasmára. Ez az élősködő a magzatot károsítja, sőt, vetélést is okozhat, amennyiben az anya még nem találkozott vele. Állapotos nőknek mindenképpen ajánljuk, hogy végeztessenek Toxoplasma szűrést! Erről a háziorvos/szülész-nőgyógyász bizonyára szívesen ad felvilágosítást.
Bár a fent felsorolt betegségek rémisztőnek tűnhetnek, a helyzet nem tragikus. Ügyeljenek a higiéniára, különösen a gyereknél. A macska ürülékével terhes nő ne érintkezzék, így minimálisra csökken a fertőzésveszély."
"A kórokozók inkább csecsemőknél okozhatnak gondot, nagyobb korban azonban más problémák adódhatnak. A gyermek, ahogyan növekszik, egyre kíváncsibb a környezetében élő emberekre és állatokra egyaránt. Azonban ilyen fiatalon még nincsen tisztában vele (és valószínűleg hosszas magyarázat után sem érti meg) miért nem szabad meghúzni a macska farkát, vagy rálépni a kutya lábára.
Házi kedvenceink pedig a legjobb nevelés, s a legcsaládcentrikusabb faj ellenére is hevesen reagálhatnak a gyerekek kíváncsiságára. Ilyenkor pedig felmerül a kérdés, mit lehet tenni annak érdekében, hogy házi kedvencünk megtartása mellett is a legnagyobb biztonságban tudhassuk gyermekünket."
Ezeket találtam a neten,nem tudom,hogy mennyit segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!