Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főztök Húsvétkor?

Mit főztök Húsvétkor?

Figyelt kérdés
Persze a klaszzikus sonka-tojáson kívül!Semmi ötletem nincs!Esetleg olyat is írhatnátok amit egy 11 hós baba is ehet!Szombat-vasárnap-hétfőre adjatok ötletet légyszíves!
2011. ápr. 21. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Sonkaléből bablevest :)
2011. ápr. 21. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:

SEMMIT

szombaton anyáéknál eszünk, hétfőn anyóséknál, vasárnap kirándulsá, akkor hideget

2011. ápr. 21. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmit.Vasárnap anyóséknál eszünk,nem tudom,mit fog főzni.

Hétfőn meg szerintem a vasárnapi kaját mert anyós mindig úgy főz,hogy másnapra is legyen.

De leves tuti lesz,mert a kisfiamnak abból csinál kaját.Általában húsleves szokott lenni hétvégenként,kisfiam szereti nagyon.Répa,krumpli,husi,zeller,karfiol,tészta ez van összeturmixolva neki.Amúgy kisfiam 15 hónapos.

De a te babád is eheti simán ezt.Max nem teszel be sok tésztát meg karfiolt,kisfiam szokott durizni a karfioltól de ha szereti.......valamikor csak ki kell vennem a levesből,megvárom még ki hűl,aztán eszi mint az almát.:))

2011. ápr. 21. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Szombaton nálunk lesz a család, összedobjuk a menüt: sonka, hagymás krumplisaláta, töltött tojás, zöldségek, kalács, pogácsa és répás süti.

Vasárnap anyósomnál csabai karaj és franciasaláta lesz a menü.

2011. ápr. 21. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is bajban voltam a menuvel meg nem állt össze a teljes kép, de amit eddig kitaláltam: Stefánia vagdalt, kruplisalata, diszitesnek kaszinotojas koktél paradicsom desszertnek fonottkalacs és vettem tejszinhabit meg mindenfélét kavezashoz és ki mit szeret lesz vanília fagyival jegeskave, tejes kávé, mezes stb, amit a vendég sereg ker...
2011. ápr. 21. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:

De jó nektek!Minket se anyám se anyósom nem hívott meg ebédre!Pedig néha olyan jól esne ha elém rakná valaki a kaját és csak ennem kéne!Szeretek főzni de már néha úgy elegem van a sok pepecselésből és,hogy állandóan a konyhába vagyok,ja és van úgy,hogy napjában 3-4 x is mosogatok!

Szóval várok még ötleteket!

2011. ápr. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!