Mit főztök Húsvétkor?
SEMMIT
szombaton anyáéknál eszünk, hétfőn anyóséknál, vasárnap kirándulsá, akkor hideget
Semmit.Vasárnap anyóséknál eszünk,nem tudom,mit fog főzni.
Hétfőn meg szerintem a vasárnapi kaját mert anyós mindig úgy főz,hogy másnapra is legyen.
De leves tuti lesz,mert a kisfiamnak abból csinál kaját.Általában húsleves szokott lenni hétvégenként,kisfiam szereti nagyon.Répa,krumpli,husi,zeller,karfiol,tészta ez van összeturmixolva neki.Amúgy kisfiam 15 hónapos.
De a te babád is eheti simán ezt.Max nem teszel be sok tésztát meg karfiolt,kisfiam szokott durizni a karfioltól de ha szereti.......valamikor csak ki kell vennem a levesből,megvárom még ki hűl,aztán eszi mint az almát.:))
Szombaton nálunk lesz a család, összedobjuk a menüt: sonka, hagymás krumplisaláta, töltött tojás, zöldségek, kalács, pogácsa és répás süti.
Vasárnap anyósomnál csabai karaj és franciasaláta lesz a menü.
De jó nektek!Minket se anyám se anyósom nem hívott meg ebédre!Pedig néha olyan jól esne ha elém rakná valaki a kaját és csak ennem kéne!Szeretek főzni de már néha úgy elegem van a sok pepecselésből és,hogy állandóan a konyhába vagyok,ja és van úgy,hogy napjában 3-4 x is mosogatok!
Szóval várok még ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!