Mit főztök ma? Heti menü?
Figyelt kérdés
Úgy unom már, hogy mindig azon kell agyalni, mi legyen a menü. Próbálom előre összeállítani egész hétre, de nem megy. 9hónapos fiam is enne belőle.2011. okt. 3. 10:19
1/4 anonim válasza:
Kb. 3X főzök egy héten. Egy héten egyszer üveges kaját kap, halasat. A hétre én ezt gondoltam: bolognai spagetti, rakott kelkáposzta, tepsis tejfölös karaj krumplival.
2/4 anonim válasza:
Én minden nap főzök, de csak azért mert imádom.És kigondolni is szeretem. Nálunk ma húsleves lesz és juhtúrós sztrapacska. Holnap a leves ugyanaz és mellé Dubarry szelet és párolt brokkoli.
3/4 anonim válasza:
Nem brokkoli hanem kelbimbó. Nem is tudom miért írtam ezt.
4/4 anonim válasza:
Én rendelek ételt, vagy ha nem, akkor megnézem az anyucika.hu-n, hogy milyen ételeket csinálnak. Én sokszor merítek ötletet innen :) 9 hónaposan én még nem nagyon tudtam közöt főztöt vele enni, de 11 hónaposan már nagyon ment a rakott karfiol, túrós csusza, piskótás gyümölcsös sütik. Levest mindig utáltam főzni, ezért azt csak rendeltem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!