3,5hós babának főzelék? Hogyan?
már 3hós korától hozzátáplálunk, mert félóránként üvöltött tápszeréért, és hiába cseréltük másmilyenre.
Hallottam hogy ennyi idősen csinálhatok már neki krumpli főzeléket, de hogyan készítsem el?
Már ettünk almát, banánt, barackot, sütőtököt.
És tejpépet adhatok neki?Bébiételt azt-mondta a doki nyugodtan adhatom azt ami 4hós kortól van, akkor tejpépet is?
Tudom nem ezt várod, de nagyon furcsa, hogy ennyi idősen hozzátápiztok már..
Mennyi tápszert iszik meg 1 nap???
Válaszom:
krupli megfőz, összeturmixolod, és egy kis tápszerrel felhígítod, ennyi így elsőre.
Szerintem rízspép mehet, azt a dokival irasd fel, Milupa vaníliás rízspép, nagyon fincsi amúgy...
A tejpéppel én várnék...
Hát én még se nem sóznék se nem habarnék egy 3,5 hós babának!
Krumplit megfőzöd vízben,turmixolod majd tápszerrel kevered!
mit jelent, hogy felorankent uvoltott tapszerert? adtal neki eleget? nem hasfajos inkabb?
nem azert kerdem, mert zavarna, hogy hozzataplalod, inkabb csak furcsallom...
en nem habarnek es soznek 3,5 hos babanak, a krumplit meg ,megfoznem es osszetornem
150et eszik, vagy 180at, mikor hogy.
nem hasfájás eggyáltalán,
Mi is 3 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, tápszeres a kisfiam.
Egy közepes nagyságú krumplit meghámoztam, felkockáztam, megfőztem. Só nélkül. Mivel magában nem szerette (tápszerrel sem), azért egy almát szintén meghámoztam, felkockáztam, összeturmixoltam egy kis almalével vagy sima felfőzött vízzel. Na úgy már nagyon bejött neki.:) Rakhatsz mellé sütőtököt is, az enyém nagyon szerette úgy is. Később jöhet hozzá a sárgarépa is.
Ha a doki azt mondta, akkor adhatod a tejpépet is. Mi ugyan kivártuk a 4 hónapot, de én is az orvosra és a védőnőre hallgattam.
A hozzátáplálás óta sokkal jobb az emésztése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!