10 kg-ot híztam a terhesség alatt, szülés után -8 kg volt, majd szoptatás alatt +5 kg, Most diétázom, lement 10 kg, úgyhogy most vékonyabb vagyok, mint mielőtt teherbe estem. Edzeni nincs időm, nem eszem kenyeret, tésztát, édességeket, és kis mennyiségeket teszek a tányéromra. Ja, és nem eszem délután 6 után.
2011. ápr. 26. 15:19
22/39 anonim válasza:
Második gyerekkel 7 kilót híztam. A szülés után a terhesség előtti súlyomnál voltam, most 2 hónapos a lányom és még 5 kiló ment le, pedig csokit és péksütiket ettem. Most kezdtem el tornázni.
Az elsővel 9 kilót az is lement mire otthon voltunk a kórházból, de akkor valahogy híztam a szoptatás alatt (5 kilót), most meg fogyok.
2011. ápr. 26. 15:26
23/39 anonim válasza:
10 kilót szedtem fel a terhesség alatt, a szülés után csak 5-6 kg ment le rólam. A szoptatás alatt (13 hónapig szoptattam) szép lassan mentek le a kilók, bár naponta 1-2 órát sétáltunk mindig. Most 17 hónapos, és visszanyertem az eredeti súlyomat, de a testem mégis átalakult, a hasam nagyobb, mint korábban volt, és vállasabb is vagyok. Csak gerinctornára jártam egyébként 1 éves kora után. Szerintem ha lenne kedvem és időm tornázni, jobban nézhetnék ki.
2011. ápr. 26. 15:29
24/39 anonim válasza:
Osszesen 16 ment fol, ebbol 11 lement a szules alatt. Most plusz 5 kg van rajtam, harom honapos a babam. Nincs idom semmire, de, ha nem ennek edesseget meg feher kenyeret, lemenne rolam... csak meg lusta vagyok abbahagyni a finomsagok eveset:)
2011. ápr. 26. 15:31
25/39 Adnil25 válasza:
Terhesség alatt 21 kg jött föl, szülés után 1 évvel most ugyan annyi vagyok mint 9 hónapos terhesen :((((
Még szoptatok napi 4x.
Szülés után 3 hónap alatt teljesen visszafogytam az eredeti súlyomra, azután szépen jöttek fel a kilók.
Napi 1-1,5 órát tudnék az edzésre szánni, amkikor alszik a kisfiam, de egyedül sosem tudtam "tisztességesen" edzeni. Mindig csaltam. :))
2011. ápr. 26. 15:53
26/39 anonim válasza:
23 kg híztam terhesség alatt.
8 kg. lement a szüléssel. Azóta meg még 10 kg, 2 és fél hónapos a kislányom. Van még rajtam 5 kg. felesleg, azt le szeretném most adni, elkezdtem tornázni itthon a kajára meg amúgy is nagyon oda kell figyelnem mert hasfájós a babám és csak párolt dolgokat ehetek egyébként is. Szoptatok napi 6-8 alkalommal.
2011. ápr. 26. 16:19
27/39 anonim válasza:
12 kg-ot híztam terhessége alatt, majd egy évig sehogy sem ment le rólam 3 kg ami a terheség után rajtam maradt. Aztán felmondott a bejárónőm, és 3 hónap alatt fogytam 5 kg-ot, most vékonyabb vagyok, mint teherbe esés előtt. Hiába, de mozgás nélkül nem fog lemenni a háj, persze azért kicsit diétáztam is.
2011. ápr. 26. 17:05
28/39 anonim válasza:
21 kg plusszal mentem szülni, ami főleg ödéma volt. 2 hnpja szültem, szoptatok és -19 kg. Ha nem ennék annyi sütit, a maradék 2 is lemenne. :)
2011. ápr. 26. 17:06
29/39 anonim válasza:
17 kilót híztam,szülés után 7 kg lement ,de amire haza mentem(9 napot voltam kórházban)addigra rám jött 4 kg ,imádok enni ,2 év után +6kg volt rajtam,most 26 hetes terhes vagyok van már +10kg ,2-ig terhességemet 59 kg-val kezdtem
2011. ápr. 26. 17:12
30/39 anonim válasza:
10 kg-t híztam, az első 3 hónapban le ment mind a tíz, nem volt időm semmire, csak szoptattam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!