Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hány kg maradt...

Szülés után hány kg maradt rajtad? Van időd edzeni, diétázol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 10:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Szerencsés alkat vagyok.Első gyerek (kislány:12kg-t híztam) után és második gyerek(kisfiú:8kg-t híztam) után is visszament a súlyom.Most vagyok 58-59 kg.

A kislánnyal kellett 1 év,a kisfiúval 6 hónap.

Este nem eszem, meg amúgy sem vagyok nagy evő.Malac húst nem szeretem, csak csirke, pulyka.Több leves és kevesebb másodikféle.

2011. ápr. 21. 10:53
 12/39 anonim ***** válasza:

2 hete szültem, a szülés után 4 nappal ugyanannnyi voltam, mint teherbeesés előtt. bár viszonylag keveset híztam, 5 kg-t.

előző babámnál 8 kg-t híztam, az lassabban ment le, kb. 3 hét alatt, viszont akkor nem csak 8 ment le, hanem 13 kg.

most is várom még, hogy fogyok esetleg, mert nem ártana.

szerencsés alkat vagyok, ennyi. nem tettem semmit érte, terhesen is ettem, amit akartam, viszont volt, hogy napokig alig.

2011. ápr. 21. 12:31
 13/39 anonim ***** válasza:
2 hettel szülés után már csak 3 kiló volt rajtam, nem tudtam leadni sehogy sem, aztán amikor 1 éves lett a kisfiam és már nem szopizott akkor kezdtem el futni, és leolvadt rólam az összes felesleg. Kétnaponta futottam 20 percet és levezetésképp sétáltam gyors tempoban 10-et minden este miután lefeküdt a kisfiam. Nem diétáztam, de alapból egészségesen szoktam enni, sok zöldség kevés szénhidrát, kevés zsír.
2011. ápr. 21. 13:29
 14/39 anonim ***** válasza:
Szüléssel lement 10 kg, szoptatással feljött 15 kg. Mióta nem szoptatok (négy hónapja) lement 6-7 kg. De még fogynom kellene egy 15 kilót legalább. Igaz, most már elindult a gyerkőcöm, futhatok utána és az evést is visszafogtam.
2011. ápr. 21. 13:34
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy a gyerkőc utáni futkosás egy dekát sem fogyaszt, bár többen ebben reménykednek. A bölcsisnénik és óvónénik sem soványak általában és az anyukák is csak diétától és sporttal fogynak. Off, amúgy válaszoltam korábban...:)
2011. ápr. 21. 13:46
 16/39 anonim ***** válasza:

+16 kg-mal mentem szülni. Szülés után rögtön lement 8 kg, egy hónappal később ismét 4. Örültem nagyon, mert elég hízékony alkat vagyok.Igen ám, d ejött a Karácsony, és két kg visszaszalsdt. Most ismét ott állok, hogy 4 kgval vagyok több, mint szülés előtt.

De pont ma jutott eszembe,hogy nem iszom eleget, úgyhogy ráállok a napi 2-2,5 liter folyadékbevitelre, mert így a kilók is jobban mennek le:):)

2011. ápr. 21. 14:00
 17/39 anonim ***** válasza:
Én szülés alatt híztam 1 kg-ot! és a kórházból -9 kg-val jöttem ki. most zabálok a szoptatás alatt. 4 hét alatt feljött 2 kg.
2011. ápr. 21. 16:01
 18/39 anonim ***** válasza:

16.01-es vagyok.

Az első lányomnál 9 kg-ot híztam és -18 kg-mal jöttem haza.

Érdekes....nem??? Soha nem voltam előtte olyan sovány:-)

2011. ápr. 21. 16:02
 19/39 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a megnyugtató válaszokat :) Én 20kg plusszal mentem szülni és sajna ebből 10 megvan. :( 9hónapos a lányom, de megpróbálok tornázni ha van egy kis nyugi és sétálunk is, de semmi változás. Szopizik is még a lányom, így a kajából nem nagyon tudok visszavenni.... Én 6után nem eszek már semmit.
2011. ápr. 21. 17:32
 20/39 anonim ***** válasza:
Rengeteg! 13 kg!!! a 26-bol!!! Nulla idom van :-(((((((((((((((((((
2011. ápr. 26. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!