Szülés után hány kg maradt rajtad? Van időd edzeni, diétázol?
Szerencsés alkat vagyok.Első gyerek (kislány:12kg-t híztam) után és második gyerek(kisfiú:8kg-t híztam) után is visszament a súlyom.Most vagyok 58-59 kg.
A kislánnyal kellett 1 év,a kisfiúval 6 hónap.
Este nem eszem, meg amúgy sem vagyok nagy evő.Malac húst nem szeretem, csak csirke, pulyka.Több leves és kevesebb másodikféle.
2 hete szültem, a szülés után 4 nappal ugyanannnyi voltam, mint teherbeesés előtt. bár viszonylag keveset híztam, 5 kg-t.
előző babámnál 8 kg-t híztam, az lassabban ment le, kb. 3 hét alatt, viszont akkor nem csak 8 ment le, hanem 13 kg.
most is várom még, hogy fogyok esetleg, mert nem ártana.
szerencsés alkat vagyok, ennyi. nem tettem semmit érte, terhesen is ettem, amit akartam, viszont volt, hogy napokig alig.
+16 kg-mal mentem szülni. Szülés után rögtön lement 8 kg, egy hónappal később ismét 4. Örültem nagyon, mert elég hízékony alkat vagyok.Igen ám, d ejött a Karácsony, és két kg visszaszalsdt. Most ismét ott állok, hogy 4 kgval vagyok több, mint szülés előtt.
De pont ma jutott eszembe,hogy nem iszom eleget, úgyhogy ráállok a napi 2-2,5 liter folyadékbevitelre, mert így a kilók is jobban mennek le:):)
16.01-es vagyok.
Az első lányomnál 9 kg-ot híztam és -18 kg-mal jöttem haza.
Érdekes....nem??? Soha nem voltam előtte olyan sovány:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!