Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hány kg maradt...

Szülés után hány kg maradt rajtad? Van időd edzeni, diétázol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 10:09
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

+24 kg-mal mentem szülni 7 hónapja, és most van rajtam +3kg.

Edzeni nem sok időm van, de néha azért tornázok, inkább arra figyelek, hogy 4 után már ne egyek. Ez már egyszer régen is bevált, és nagyon úgy tűnik, hogy most is...

2011. ápr. 21. 10:13
 2/39 anonim ***** válasza:
Szülés után semmi. Szoptattam 2 hónapig, akkor plusz 7kiló!!! Most fogtak fogyókurára (házi doki) mert amugy sem vagyok pehelysúlyú, rosszak lettek az eredmények ugyhogy most számolom a kalóriákat, és szénhidrátokat...Edzeni lusta vagyok és időm sincs...Napi másfél/két óra séta...ez az edzés! Többre nem futja...!
2011. ápr. 21. 10:14
 3/39 anonim ***** válasza:
Szülés után 9 kiló maradt rajtam(10 lement a bébivel+egyéb:-))Aztán szoptatás alatt még jött vagy 10 kiló pluszba,így most van 20 felesleges kilóm:-(
2011. ápr. 21. 10:16
 4/39 anonim ***** válasza:
13 kg plusz volt rajtam, és 1 hét után már csak 3 kg volt, most 2 hónapos a babám, visszanyertem az eredeti súlyomat. Nem tornázom.
2011. ápr. 21. 10:17
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
+20kg!:(( és még szoptatok
2011. ápr. 21. 10:26
 6/39 anonim ***** válasza:

+3kg van rajtam, 3hónapja szültem, szoptatok még, +12kgval mentem szülni.

2-3naponta 15percet tornázok( R.R van 5perced edzése, popsi comb, has), amíg a nagy reggelizik, a kicsi meg alszik.

De baromi jó edzés a nagy kergetése, a háztartás:)

2011. ápr. 21. 10:41
 7/39 anonim ***** válasza:
19kilót szedtem fel terhesség alatt 7kiló szülés után egyből lement majd három hónap múlva a többi is.Majd szoptatás alatt vissza jött 6kiló,utána a fiam miatt tejmentes diétán vagyok mert allergiás)és lement 10 kiló.Tehát most kevesebb súlyom mint teherbeesés előtt.De edzeni nem edzek csak nagy séták a gyerekkel már 9hónapos.Ja és még szoptatok.
2011. ápr. 21. 10:46
 8/39 anonim ***** válasza:
nem vagyok vekony alkat,+15kg-mal mentem szülni, 10kg leugrott a szülesnel.4 honapig szoptattam, azota futok szinte minden nap(elötte is), lement az 5 kg+4!Evesnel arra figyelek, hogy ne legyen zsir, cukor, es minimali szenhidrat.8 honapos a fiam.
2011. ápr. 21. 10:46
 9/39 anonim ***** válasza:
szülés után 5-tel voltam több, mint terhesség előtt, most 4 plusz maradt, 7 hós bébi. Előtte nagyon sovány szálkás izmos voltam, most örülök, hogy vannak melleim, de a fenekemen is van plusz fölösleg, látszik az a 4 kiló plusz nagyon... Heti kétszer járok balettra, egyszer bringával a boltba (hétvégén), heti 1-2 futás. Alakon semmi változás nincs hatására. Nem diátázom, imádok enni, eddig is imádtam, csak nem látszott, meg akkor naponta bringáztam, heti 4 úszás volt, futás is 2-3-szor... hát akkor szebb voltam mint most, de ennyi időm már sajnos nincs. Most rendszeresen jó kajákat eszem, korábban csak menzakaján éltem, nem számított ha kimaradtak étkezések... és otthon éhesebb is vagyok, mint amikor dolgozom, ott úgysincs idő enni (óvónéni voltam...):)
2011. ápr. 21. 10:51
 10/39 anonim ***** válasza:
6 hónapja szültem, 77 kg voltam mikor mentem szülni, és most is annyi vagyok...szóval +10 van rajtam kb...amúgy én most érzem magam bálnának nem terhesség alatt...
2011. ápr. 21. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!