Vesztek valamit babátoknak húsvétra? Ha igen mit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Valamiért heves vitát váltott ki a kérdés.
Én az ajándékozók táborát erősítem.
OK, második vagyok, a fiam 16 hónapos, kap gyurmát, bábot és mágneses írótáblát.
Decemberben született és januárban van a névnapja, ezért kap ennyi mindent ilyenkor is.
veszek neki egy ferrarit.
csak csokinyuszit kap (:
természetesen kapnak
:)
kis csomagot, édességet
a pici 10 hónapos egy ajtó félfára akaszthatós rugós hintát (ő édességet még nem)
a nagy egy elektromos motort ő 22 hónapos
közösen egy beszélő playskool porszívót.
a rokonoktól nagyszülőktől gondolom kisebb kis csomagokat kapnak
Szia! 16 hós.a kisfiam és homokozó készletet illetve kagyló alakú homokozót kap, pontosabban már megkapta:)
Csokit biztos,hogy nem,én személy szerint nem vagyok híve,hogy ebben a korban már csokizzon.
2.5 éves a lányom és 1 éves a fiam
A nagyobb kap könyvet, egy kicsi (gyerekbarbie-méretű) bicajos babát, amire hónapok óta áhítozik (össz kb 3000 ft) Kap majd 1 kindertojást, meg egy kicsi csokinyuszit.
A fiam meg mostanában "dusz"-mániás, vagyishogy imádja a buszokat, így ő egy kb nagyarasznyi méretű fém busz matchbox-ot kap, ezenkívül ő is egy csokitojást, amiben zörgős cukorka van (Kb addig fogja érdekelni, míg összetöri, enni nem fog belőle, mert nem szereti az édeset egyáltalán. De majd a nővére annál jobban örül neki, hehe).
A rokonokat-nagyikat is megkértük, hogy lehetőleg ne hozzanak egy vagonnyi édességet, hanem csak jelképesen, és inkább kinder tejszeletet, v gyümölcsöt, joghurtot, esetleg szőlőcukrot (pez, nyalóka szőlőcukorból stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!