Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nem bírom az éjszakákat....

Már nem bírom az éjszakákat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Kislányom 5 hónapos, hátról hasra fordul, fordítva még nem megy neki. Este szépen elalszik magától, oldalt fekve szokott. Két óra múlva kb . már fordul is hasra álmában,de ugy nem tud aludni, vissza meg persze nem tud fordulni, és felébreszti magát. Én visszaforditom a hátára, de 20 perc és minden kezdődik előlről reggel 6 ig.

Más babája is csinálja ezt? Nagyon fárasztó számomra, pedig ha ezt nem csinálná biztos h végig aludná az éjszakát már.

2011. ápr. 18. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Támaszd ki.rakd a fal mellé,és a másik oldalra pedig tegyél egy kemény hurkapárnát. Igy ha még oldalt is fordul,hasra már nem tud.
2011. ápr. 18. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg az átfordulás gátló párnát. Valójában az egyészen kicsi babáknak való, de hátha hasznos nektek is. Megakadályozza a fordulást. Vagy tegyél a babád mellé egy összehengergetett takarót, hogy ne tudjon átfordulni a hasára. Lehet, hogy nem jó ötlet, de más nem jutott az eszembe.

Nálunk ilyen nem volt, de keltünk más miatt...

2011. ápr. 18. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálunk most 6 hós kora után kezdödött. de ok lehet hogy kevés neki a kaja. adjál többet vagy erösebb kaját neki, nálunk ez csökkentette az ébrenetet, de még mindig forog össze vissza. habár minden irányba forog de ma szó szerint éjszaka hatalmas üvöltésre megyek a szobába és felkenödött a kiságy szélére, mert úgy forgott hogy a lábai és segge már nem fért el.

reggel meg a feje másik irányba nézett, totál megfordult a tengelye körül.

remélem hamar elmúlik.

2011. ápr. 18. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:

3-ik vagyok.

akik azt tanácsolták hogy próbálja kitámasztani nekik mennyi idös a babájuk? mert egy 5 hós gyerek ar mindent elkövet hogy elforduljon , ezt megakadályozni nem lehet, még egy fallal sem.

2011. ápr. 18. 12:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem sem jo megoldás mivel addig nem nyugszik míg át nem fordul:) De ma kipróbálom.

Éhesnek nem éhes,mert visszafordítom,adok cumit és alszik is. Próbál visszafordulni,de még ébren sem tud,nemhogy álmosan, kómásan.

2011. ápr. 18. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
ébren egy 5 hónapos mindent megtesz, hogy átforduljon,de alva,félálomban nem. Nyugodtan próbáld meg kitámasztani.
2011. ápr. 18. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
szia, hát sztem sokat nem tehetsz mint túléled. ez a mozgásfejlődés ezzel jár sok babánál sajnos....és még mi lesz ha elkezd kúszni mászni járni......de majd vége lesz, meglátod. tudom, nehéz, nálunk is ez volt, fogzással megspékelve......de túléltem.
2011. ápr. 18. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
AZ enyém 2 éves múlt kedves nemtudomhanyadik.
2011. ápr. 18. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Dettó nálunk is ez a helyzet, csak a babám már 7 hónapos, megtanult visszafordulni, de éjjel nem teszi, hanem ha hasra ér, és megébred, már négykézláb is van, előre-hátra ringatja magát (mászás előtt vagyunk) és már fejeli is be a rácsot, vagy ha nem is fejeli be, nem tud így aludni, hason utál. Jön a sírás és csak cicin nyugszik meg. Ő csak 2* csinálja, kb. 11-kor és 3 körül. Ha egész éjjel ez lenne (a fiammal így volt) én inkább vele aludnék, akkor legalább mindneki tud aludni. Ha mellette alszol egyből észleled a mocorgást és még mielőtt megébred tehetsz ellene.
2011. ápr. 18. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Konkrét választ nem tudok adni, de sajnos bírnod kell. Nem vagy egyedül sokan nem alszunk a gyerek első évében vagy akár tovább sem. Nálunk is volt olyan időszak, amikor 20 percig szopizott, utána 20 perc -fél óra altatás és nekem maradt 10 perc alvásra idő, mert kezdte elölről az egészet és ez így ment hetekig. Kibírtam, ilyenkor napközben , amikor a kislányom aludt én is aludtam és nem foglalkoztam a háztartással, mert én is hulla voltam és ez hetekig így ment.

Kitartás majd lesz jobb is.

2011. ápr. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!